PREKINUTA PROMOCIJA NA PREMIJERI FILMA BARBI! Sofija Milošević otkrila kakve joj je traume priređivao brat ZBOG OVE LUTKE (VIDEO)
Foto: Kurir TV, Damir Dervišagić

premijera filma barbi

PREKINUTA PROMOCIJA NA PREMIJERI FILMA BARBI! Sofija Milošević otkrila kakve joj je traume priređivao brat ZBOG OVE LUTKE (VIDEO)

Stars -

Jedan od najočekivanjijih filmova ove sezone, Barbi, Grete Gerving, prikazan je u bioskopima širom Srbije. Glavni događaj bio je u Beogradu i sve je bilo u znaku roze boje, a Sofija Milošević je otkrila dali se kao mala igrala sa Barbi Lutkama.

- Da, imala sam bezbroj Barbika. Bezbroj kažem, zato što svaki put kada mi ujak donese novu Barbiku, moj brat je joj, naravno, otkine glavu. Ali igrala sam se sa Barbikama, naravno, toj mi je bila omiljena lutka i mnogo sam srećna što sam večeras ovde, jer osećam se kao da sam ostvarila sve snove.

Sofija Milošević
foto: Damir Dervišagić

Na pitanje, dali bi mogla da zamisli Lutku koja je nastala po njenom liku, Sofija je rekla: Mislim da je to lepa svar, i Margo Robi je dobila svoju lutku i lepa je. Zašto da ne, volela bih.

Događaju je prisustvovala i Angelina, koja je otkrila na šta nju asocira Barbi i da li se kao mala igrale sa tom Lutkom.

02:51

PREKINUTA PROMOCIJA NA PREMIJERI FILMA BARBI! Brat Sofije Milošević OTKIDAO GLAVE barbikama, a Angelina pričala o ČUDNIM igračkama

- Pa ja, da, igrala sam se jedan period života s Barbikom. Posle prešla na automobilčiće i na sloniće, niko ne zna zašto sloniće, ali ja eto tako, volela sam slonove.

Međutim, iako je sve bilo spremno za gala događaj, promocuju haljina Sofije Milošević, jak olujni vetar na terasi je napravio potpuni haos. Naime, oboreni su bili stolovi, čaše, flaše, ventilatori, pa je promocija bila prekinuta.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

05:44

Angelina pobedila tremu i ove godine sebe smatra pobednicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track