SVE OČI UPRTE U MUŠKARCA PORED NJE! Teodora Bjelica uhvaćena NJIM, pa otvorila dušu o RASKIDU S KOJIĆEM! Spomenula i SEVERINU
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Evo da li je bilo SVAĐA i zbog čega je stavljena tačka

SVE OČI UPRTE U MUŠKARCA PORED NJE! Teodora Bjelica uhvaćena NJIM, pa otvorila dušu o RASKIDU S KOJIĆEM! Spomenula i SEVERINU

Stars -

Atraktivna glumica Teodora Bjelica pojavila se na svadbi pevačice Marije Mikić i njenog izabranika Jovana sa javnosti nepoznatim muškarcem, a iako su mnogi pomislili u prvi mah da joj je to novi dečko, ona je otkrila da je u pitanju njen prijatelj, a onda progovorila i o razlozima raskida sa Igorom Kojićem.

- Došla sam s najboljim drugom. Nema partnera ni na vidiku, možda u nekim dalekim snovima. Možeš gospodina pravog da upoznaš i kad pođeš da baciš đubre i da prošetaš psa. To se nikad ne zna. Ja sam i s mladine i s mladoženjine strane - rekla je Bjelica i otkrila kako zamišlja svoju svadbu.

Teodora Bjelica
foto: Printscreen/Ami Dži šou

- Volela bih svadbu na ostrvu, samo mladoženja, ja i kumovi. Udala bih se bosa - kaže glumica i otkriva razloge emotivnog kraha s Kojićem.

Teodora Bjelica, Igor Kojić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

- Ljudi se upozanju u prolazu, vise da ne ide i raziđu se. Nismo se poklopili jednostavno, nije bilo svađa. Volim da slušam Severinine pesme, smatram da je ona vrhunski umetnik - rekla je Teodora i otkrila da li dobija savete od svoje majke, glumice Gordane Bjelice kada je karijera u pitanju.

- Retko mi mama daje savete, jer se uglavnom posvađamo kad krenemo o poslu da pričamo - kaže glumica i otkriva da li planira da uplovi u pevačke vode.

Teodora Bjelica
foto: Printscreen

- Možda ću uploviti u pevačke vode, nikad se ne zna, zašto da ne iskoristim i taj talenat. Ne bih mogla da budem budna do 4, 5 ujutu, tako da ta vrsta karijere ni za mene definitivno - kaže Bjelica.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:34:58

MAJKE I SNAJKE SE04 SPECIJAL BLOK 20

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track