NADA TOPČAGIĆ VAN SEBE! Pevačica pretpela veliku ŠTETU nakon JEZIVE OLUJE koja je pogodila Srbiju: Nemam kapiju, odneo mi vetar
Foto: Printscreen

ŠOK!

NADA TOPČAGIĆ VAN SEBE! Pevačica pretpela veliku ŠTETU nakon JEZIVE OLUJE koja je pogodila Srbiju: Nemam kapiju, odneo mi vetar

Stars -

Pojedine krajeve u Srbiji juče je pogodila stravična oluja, a mnoge javne ličnosti su se oglasile i otkrile šta im se dogodilo.

Sada se oglasila pevačica Nada Topčagić, kojoj su komšije javile šta joj se dogodilo sa kućom u Banovcima.

Gorki List, Nada Topčagić
foto: Nemanja Nikolić

- Ne znam šta se desilo sve u Banovcima, javili su mi da je neki haos bio, nemam kapiju, odnelo mi je kapiju, ali dobro, videću, sad ću, moram da odem da pogledam, sad ću zvati ljude na Tari, ako su odneli krovovi... Bilo je jezivo, ja sam bila kod snajke u trenutku kada je sve krenulo da se dešava, sad sedim sa kumovima i prepričavamo šta se sve desilo, i zove je otac, pita da li je sve u redu, jer mi smo ovde u ušuškanom delu, zgrada nam je na lepoj lokaciji, ali opet, meni je terasa uništena, sve je odletelo, saksije, cveće, lavori sa vodom, a nije mi dao đavo mira, pričala sam sa njenom kumom, čula sam samo neka lomljava i da je buka, krš i lom - rekla je Nada, pa dodala:

Nada Topčagić
foto: Kurir tv

- Pogledala sam vesti, portale, apokalipsa je bila... Prošlo je neko vreme, meni Zlatko javlja da krenem ka njemu, nisam ni mogla, svuda klupe i drveće... U Banovcima kažu da je otišla kapija, ali večeras imam neki koncert u Barajevu, za kompozitore, sad se spremam za tamo - ispričala je Nada.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track