BILA UDATA ZA FUDBALERA, POLITIČARI LUDELI ZA NJOM! Žarila je i palila, a onda odjednom NESTALA: Evo gde je i kako izgleda danas!
Foto: printsceen

sećate li se fatalne plavuše

BILA UDATA ZA FUDBALERA, POLITIČARI LUDELI ZA NJOM! Žarila je i palila, a onda odjednom NESTALA: Evo gde je i kako izgleda danas!

Stars -

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bila je jedna od najpopularnijih voditeljki televizije Pink u prošloj deceniji. Radila je za "ružičastu" televiziju mnoge emisije, ali poslednjih godina je ne gledamo na malim ekranima.

Sandra Drašković
foto: printsceen

Ovu atraktivnu plavušu sigurno pamtite kao voditeljku "City cluba", a u jednom periodu je vodila i svoju autorsku emisiju "Sanimetar" i još mnoge druge.

Sani Armani
foto: Damir Dervišagić

Pojavila se u spotu Cece Ražnatović "Crveno", a bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.

Sandra je 2009. godine učestvovala u VIP izdanju "Velikog brata", a sa fudbalerom Nikolom Lazetićem ima sina Luku. Zbog raznih estetskih intervencija kojima se podvrgla mnogi su je upoređivali sa kolegom Goranom Stojićevićem Karamelom. Pričalo se da je bila lljubimica političara ali da mnogi nisu smeli da joj priđu. U jednom trenutku je nestača, udala se i otišla u Ameriku.

Trenutno živi u Los Anđelesu i kako mnogi kažu živi američki san.

Sani Armani, Sandra Drašković
foto: Dado Đilas

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track