JANJUŠ OKAČIO GOLIŠAVU FOTKU SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Nakon što je Maja bila sa Matejom u noćnom izlasku, on uzvraća udarac!
Foto: Petar Aleksić

hit

JANJUŠ OKAČIO GOLIŠAVU FOTKU SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Nakon što je Maja bila sa Matejom u noćnom izlasku, on uzvraća udarac!

Stars -

Marko Janjušević nakon raskida sa Majom Marinković pokušavao je da se vrati bivšoj ženi sa kojom ima ćerku Krunu na koju je jako slab.

rijaliti, Zadruga, finale, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

Ena nije posustajala u nameri da je najbolje da ostanu u prijateljskim odnosima, ali je bivši košarkaš nastavljao po svom.

Nedavno je gostovao sa bivšom devojkom Majom Marinković, te su mnogi komentarisali da su se vratile tare varnice, a danas je već iznenadio novom objavom.

Naime, Janjuš je okačio fotografiju sa Rialdom Karahasanović, gde leže i sunčaju se na vrelom i sunčnom danu. Marko je na slici okačio i dva srca, ali i zakačio njenu pesmu "Nećemo do tebe".

Marko Janjušević
foto: Printskrin/Instagram

S obzirom da je košarkaš poznat po sarkazmu i duhovitosti, pretpostavlja se da je ovo samo provokacija i šala na Majin račun koja je uhvaćena u noćnom provodu sa Matejom Matijevićem.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track