GOGI ISPADAJU OGROMNE GRUDI, A ONA PORUČUJE BIVŠEM: U PROBLEMU SI! Sekulićka raspalila maštu muškarcima! Vruće slike s plaže!
Foto: Instagram

GOGI ISPADAJU OGROMNE GRUDI, A ONA PORUČUJE BIVŠEM: U PROBLEMU SI! Sekulićka raspalila maštu muškarcima! Vruće slike s plaže!

Stars -

Pevačica Goga Sekulić, koja je nedavno zamenila silikonske implante u grudima, snimala se u kupaćem na plaži, a njeno bujno poprsje bilo je u fokusu.

Goga se, naime, snimala na plaži, a vreli snimak izazvao je lavinu na mrežama. Pevačica se snimala dok je ležala, a minijaturni bikini nije uspeo da obuzda njene ogromne silikonske grudi.

Goga Sekulić
foto: Instagram

Uz video ona je postavila svoju pesmu "Bivši u problemu".

- Goriš, pregodna si, najzgodnija na estradi, jao, preterala si sa grudima kao dva balona su - neki su od komentara.

Inače, Goga je, kako je ranije ispričala, bila na operaciju grudi jer je imala bolove u leđima.

Goga Sekulić
foto: Instagram

- Nakon porođaja sam imala malo jače bolove u leđima i morala sam da korigujem grudi, da ih malo smanjim. Donela sam odluku da to uradim sada dok je malo hladnije. Zbog tih bolova u leđima sam radila korekciju, smanjivanje grudi, promenu silikona - rekla je tada Goga i dodala:

- Rekli su mi da moram da mirujem, jer je ipak to operacija. Veličina grudi je ostala ista, misle svi da sam smanjila, ali sam ipak zadržala veličinu - ispričala je pevačica nakon operacije.

Kurir/ Blic

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track