SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Radulović otkriva kakvi su joj se MALERI dogodili na 31. rođendan
Foto: Kurir televizija

stars

SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Radulović otkriva kakvi su joj se MALERI dogodili na 31. rođendan

Stars -

Ana Radulović, voditeljka, influencirka i supruga pevača Mirčeta Radulovića proslavila je 31. rođendan u jednoj poznatoj beogradskoj kafani. Ekipa kurira bila je na događaju i razgovarala sa slavljenicom, a Ana je otkrila šta joj se sve dogodilo tog dana pred samu proslavu.

- Prvo mi je pukla štikla ujutru, pa su mi javili da će da bude nevreme, pa je šminkerka zaboravila da treba da me šminka, nije bila tu. Čekaj, šta još da ti navedem šta se još danas desilo? Ja mislim da će biti tako luda žurka, s obzirom da je sve danas krenulo naopako - rekla je Influenserka.

02:20

SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Raduloivć otkriva kakvi su joj se MALERA dogodili na 31. rođendan

Radulovićeva je otkrila šta je poželala sebi za rođendan, ali i da li je odlučila da napravi neki promene u svom životu od tog dana:

- Poželila sam, ono što naravno svi ljudi žele, da budu zdravi, da svi oko njih budu zdravi, da budemo srećni, ali kao što sam rekla malo pre, poželila sam da još više napredujem u poslu, zato što sam na svakom polju stvarno ispunjena.

Planira da promeni navike u ishrani:

- Počeću da jedem. To će biti promena, pošto evo ne jedem već dva meseca u nazad.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track