DINO MERLIN POMERIO KONCERT ZBOG PARTIZANA: Pevač zakazao Arenu a onda se desio problem! Svi detalji
Foto: Promo

ZABUNA

DINO MERLIN POMERIO KONCERT ZBOG PARTIZANA: Pevač zakazao Arenu a onda se desio problem! Svi detalji

Stars -

Kako je prvobitno bilo najavljeno, Dino Merlin je trebalo da svoj veliki koncert u Beogradu održi u petak, 17. novembra, ali zbog gustog rasporeda događaja u toj dvorani on je pomeren za subotu, 18. novembra.

- Usled veoma gustog rasporeda događaja u Štark areni u sezoni 2023/2024, koji obuhvataju brojne košarkaške utakmice prema kalendaru Evrolige i ranije zakazane koncerte, došlo je do preklapanja pojedinih termina. Zahvaljujući obostranoj predusretljivosti i razumevanju organizatora predstojećih koncerata i rukovodstva Štark arene postignut je dogovor o pomeranju datuma sa 17. na 18. novembar. Hvala svim učesnicima ovog dogovora na dobroj volji i prilici da organizujemo dva spektakla u dva dana - stoji na zvaničnom sajtu Arene.

Dino Merlin
foto: Promo

Potom su se oglasili iz uprave košarkaškog kluba Partizan i zahvalili se Merlinu za razumevanje:

- Međusobnim razumevanjem do kompromisnog rešenja. Hvala Dino Merlin. KK Partizan Mozzart Bet će u 9. kolu Evrolige dočekati berlinsku Albu u nepromenjenom terminu, 17. novembra! Nakon osvajanja AdmiralBet ABA lige i plasmana u plej-of najkvalitetnijeg evropskog takmičenja u sezoni za nama, crno-beli se uveliko pripremaju za izazove koje sa sobom nosi sezona 2023/24. Jedan od izazova logističke prirode, bila je organizacija utakmice 9. kola Evrolige koja će se odigrati 17. novembra u Štark areni. U terminu odigravanja ove utakmice, bio je zakazan koncert Dina Merlina koji će upravo u Beogradu započeti svoju koncertnu turneju. Menadžement umetnika iz Sarajeva je još pre nekoliko meseci kontaktirao menadžment Štark arene i daleko pre objavljivanja termina odigravanja utakmica Evrolige u sezoni 2023/24, potpisao ugovor o održavanju koncerta 17.11. i za taj termin platio naknadu - navodi se u objavi Partizana i naglašavaju da je Dino inicirao da se njegov koncert pomeri.

- Ipak, kako je nakon objave termina odigravanja mečeva u okviru najkvalitetnijeg kontitnentalnog takmičenja postalo jasno da dolazi do preklapanja i da će jedan događaj morati da se održi u drugom terminu ili na drugoj lokaciji. Saznavši za situaciju, svestan da je Arena dom u kojem Partizan igra svoje utakmice na domaćem terenu, sam Edin Dervišhalidović (Dino Merlin) je bez oklevanja predložio pomeranje termina svog koncerta za 18.11. kako ne bi ugrozio odigravanje važne utakmice crno-belih protiv Albe u Evroligi. KK Partizan Mozzart Bet se ovim putem zahvaljuje Dinu Merlinu na inicijativi koja je dovela do brzog i efikasnog rešenja na obostrano zadovoljstvo -piše u saopštenju košarkaškog kluba crno belih.

Još kada je najavljeno da Dino nastupa 17. novembra, mnogi su se začudili jer je tih dana i Evroliga objavila raspored utakmica ligaškog dela, koji kreće u oktobru. Partizan ima zakazanu utakmicu baš tog dana od 20.45 sa Albom u 9. kolu, pa se spekulisalo da će se oba događaj odigrati van Areni. Ali na kraju je odlučeno da se ipak Dinov koncert pomeri za jedan dan kako bi Partizan mogao da igra utakmicu po planu.

Merlin se nakon punih osam godina vraća u srpsku prestonicu. Ovaj koncert je u sklopu njegove koncertne turneje pod nazivom "Mi", na kojoj nastupa u pulskoj areni, a u Zagrebu je u nepuna četiri dana rasprodao sada već tri koncerta zaredom.

Dino Merlin
foto: Promo

U proteklih 12 godina ovo će biti treći po redu dolazak Dina Merlina u Beograd, ali i njegov šesti po redu randevu s beogradskom publikom. Poslednji put bilo je to u okviru turneje "Hotel Nacional" u oktobru 2015. godine dve noći zaredom, dok je prvi put to bilo u sklopu turneje "Iz početka" 2011. godine, kada je rasprodao tri arene zaredom. Ulaznice su u prodaji, a njihova cena kreće se od 3.000 do 6.500 dinara, zavisno od pozicije.

Kurir.rs

Bonus video:

11:16

STARS-EP97

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track