BOSANAC OTKRIO KOJA ZVEZDA GRANDA JE NAJBOLJE ISKORISTILA POPULARNOST! Reč je ovoj pevačici, dok ga je druga potpuno RAZOČARALA!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

iskreno o svemu

BOSANAC OTKRIO KOJA ZVEZDA GRANDA JE NAJBOLJE ISKORISTILA POPULARNOST! Reč je ovoj pevačici, dok ga je druga potpuno RAZOČARALA!

Stars -

Godinama unazad, član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, svedok je muzičkih početaka brojnih talenata koji su sreću odlučili da okušaju u popularnom muzičkom takmičenju.

Mnogi od njih iskoristili su svojih pet minuta na pravi način i izgradili blistave karijere, dok su neki ubrzo nakon takmičenja pali u zaborav.

S obzirom da je kroz šesnaest sezona prošlo hilljade i hiljade talenata, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.

Dragan Stojković, Bosanac, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

- Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović- rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega, ali ipak nije uspela da ispuni Stojkovićeva očekivanja.

“Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu”, govorio je Bosanac, priznajući da ga je razočarala kada je akrijeru ostavila po strani.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:03

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC DOŽIVLJAVAO NEPRIJATNE SCENE OD ĆERKE NA NASTUPIMA: Ovako sam ga nazivala, a od tad ga ne zovem tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja