KURIR ZAVIRIO U TORBICU SARE JO! Svi zanemeli kada su videli sadržaj, a ona samo jedno rekla: IMAM OZBILJAN PROBLEM (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir TV

KURIR TV

KURIR ZAVIRIO U TORBICU SARE JO! Svi zanemeli kada su videli sadržaj, a ona samo jedno rekla: IMAM OZBILJAN PROBLEM (VIDEO)

Stars -

Mnoge žene u svojim torbama nose razne predmete da im uvek budu “pri ruci”. Druge svoju torbicu tretiraju kao malu kućnu apoteku koju nose svuda sa sobom, pa će iz vedra neba iz nje izvući neki lek ako vam je hitno potreban.

Pevačica Sara Jo je u svom intervjuu za Kurir televiziju otkrila šta se zapravo krije u njenoj torbici i šta je to zbog čega ne može.

01:10

KURIR ZAVIRIO U TORBICU SARE JO! Svi zanemeli kada su videli sadržaj, a ona samo jedno rekla: IMAM OZBILJAN PROBLEM

- Prva najvažnija stvar je telefon, nigde bez telefona. Zatim, ja ne nosim jedan par naočara, već dva. Takođe nosim mali češljić za obrve, moraju uvek da mi budu na mestu. Imam ozbiljan problem i kada sam našminkana i nenašminkana, obrve uvek moraju da dotaknu nebesa - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

SARA JO ODUVALA PAVLOVIĆKU: Neko priželjkuje drame, dok neko drži fokus tamo gde bi trebalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track