MILICA I BORA PRAVE SVADBU NA KOMPENZACIJU! Pripreme za veselje su uveliko u toku, a evo koja zvezda će im pevati!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

Štede gde god mogu

MILICA I BORA PRAVE SVADBU NA KOMPENZACIJU! Pripreme za veselje su uveliko u toku, a evo koja zvezda će im pevati!

Stars -

Milica Kemez i Bora Santana uplovili su u vezu tokom učešća u rijaliti programu Zadruga. Iako su imali turbulentan odnos, sada je sve sređeno, a par će svoju ljubav krunisati brakom.

U toku su pripreme za svadbeno slavlje, a kako je par istakao, trudiće se da uštede maksimalno, tako da će skoro sve biti na kompenzaciju.

Naime, Milica i Bora ističu su otvoreni za svaku saradnju, te objašnjavaju da će prihvatiti da odrade reklamu za restoran, ketering i bend, ako će to da smanji troškove.

Milica Kemez
foto: Privatna Arhiva

- Danas svi rade na kompenzaciju, reklamiraju sve i svašta u zamenu za proizvod, uslugu... Tako ćemo i Bora i ja! Sve na šta budemo mogli da uštedimo i da dobijemo za džabe, rado ćemo prihvatiti - rekla je Milica Kemez.

Svadbeno slavlje će biti naredne godine, a Milica će sebi sašiti venčanicu i Bori svečano odelo.

Milica Kemez, Bora Santana
foto: Damir Dervišagić

- Sama ću da šijem svoju venčanicu, ali i Borino odelo, tako da ćemo i na tome da uštedimo. Frizura i šminka takođe će biti mojih ruku delo. Snalazimo se koliko možemo - objasnila je buduća mlada.

- Dolaze Zorica i Kemiš, Zlata Petrović i Sloba Radanović, a kako je Tea Tairović pevala i na mom rođendanu i na ispraćaju kada sam ulazio u "Zadrugu", nadam se da će mi pevati i na svadbi, posebno što je Milica izrazila želju da joj baš ona peva. Ja ću tog dana odmarati, neću ni svirati ni pevati ni voditi program, zaslužio sam da bar tog dana uživam - kazao je Bora Santana.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track