ZORICA I BULIĆ POKREĆU ZAJEDNIČKI BIZNIS, A EVO KAKO JE DOŠLO DO TOGA! Pevačica otkrila sve detalje i Ana dobija svoje ZADUŽENJE
Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić

ovako teku dogovori

ZORICA I BULIĆ POKREĆU ZAJEDNIČKI BIZNIS, A EVO KAKO JE DOŠLO DO TOGA! Pevačica otkrila sve detalje i Ana dobija svoje ZADUŽENJE

Stars -

Osim po učešću u rijalitijima i muzičkoj karijeri, Zorica Marković je u narodu prepoznatljiva i kao dugogodišnji ugostitelj, te su se svojevremeno u njenim restoranima i kafanama okupljale brojne ličnosti sa javne scene.

Markovićeva je pre dve godine otvorila kafanu na Voždovcu sa poslovnim partnerom, međutim, saradnja je usled nesuglasica ubrzo prekinuta, te Zorica više nema ništa sa tim objektom.

Zorica Marković
foto: Printscreen

Zorica je sada, posle dve godine, pronašla novog poslovnog partnera za otvaranje ugostiteljskog objekta i to pomoću prijateljice iz Zadruge, Ane Ćurčić. U pitanju je Anin partner - Dragana Aca Bulić.

Pevačica se oglasila ovim povodom, pa otkrila kako teku dogovori sa Bulićem.

Aca Bulić, Zorica Marković
foto: Ana Paunković, Dragan Kadić

- Ana je spojila Acu i mene, a on je došao na ideju da zajedno uđemo u ugostiteljski posao. Još smo u pregovorima oko lokacije i svih onih sitnih detalja i, iskreno, jedva čekam da sve sprovedemo u delo! Ne bih otkrivala detalje jer je sve još u fazi dogovora, ali čim sve utanačimo Aca i ja, rado ću otkriti i o kojim ciframa se radi i za šta će Ana biti zadužena - tajanstvena je Zorica.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track