OVO JE ISTINA O NATAŠI ŠAVIJI! Evo čime se bavila starleta pre dosta godina!
Nataša Šavija, Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENO

OVO JE ISTINA O NATAŠI ŠAVIJI! Evo čime se bavila starleta pre dosta godina!

Stars -

Starleta je početkom maja zadobila teške telesne povrede, a da se nakon druge operacije lica dobro oporavlja, svedoče njene najnovije fotografije.

Naime, nakon duže pauze, Šavija se u punom sjaju vratila na sajt Onlifans, na kojem preko erotskih fotografija zarađuje za život, a sada je otkrila da je ranije želela da ima skroz drugačiju profesiju.

- Svojevremeno sam žarko želela da budem pevačica. Snimila sam dve pesme, u koje sam uložila dosta novca. Za spotove koje sam uradila mogu slobodno reći da su visokobudžetni - započela je priču o muzičkoj karijeri Nataša, koja je potom otkrila zbog čega u ovoj profesiji nije ostvarila uspeh.

Podsetimo, Šavija je nedavno imala tešku intervenciju na licu, a maksilofacijalni hirurg morao je da joj ugradi titanijumske pločice i šrafove
Podsetimo, Šavija je nedavno imala tešku intervenciju na licu, a maksilofacijalni hirurg morao je da joj ugradi titanijumske pločice i šrafovefoto: Damir Dervišagić

- Nažalost, bog mi nije dao dobar glas. Ne mogu baš da budem pevačica s ovakvim vokalnim sposobnostima. Stvarno sam se trudila - objašnjavala je starleta, koja je potom istakla da joj medijska pažnja u tom periodu života nije prijala.

- Iskrena da budem, kada me je najviše bilo u medijima, imala sam najmanje novca. Uopšte nisam imala privatnost. Naravno, nije to kao u Holivudu, da te paparaci saleću kako izađeš iz kuće, ali svakako ti je intima narušena. Čim te primete u klubu, na nekoj žurki, na proslavi, odmah te slikaju. Piše se sa kim si, gde si, ko ti je dečko... - prepričavala je svoja iskustva Šavija, koja je potom odlučila da zarađuje na osnovu fizičkog izgleda, te da pozira naga za svoje pretplatnike na Onlifansu.

Podsetimo, Šavija je nedavno imala tešku intervenciju na licu, a maksilofacijalni hirurg morao je da joj ugradi titanijumske pločice i šrafove.

Podsetimo, Šavija je nedavno imala tešku intervenciju na licu, a maksilofacijalni hirurg morao je da joj ugradi titanijumske pločice i šrafove
Podsetimo, Šavija je nedavno imala tešku intervenciju na licu, a maksilofacijalni hirurg morao je da joj ugradi titanijumske pločice i šrafovefoto: Printscreen

- Dobro sam, nemam bolove. Iako sam i psihički i fizički bolje, ipak treba vremena. Ugrađeno mi je nekoliko pločica i šrafova da spoje prelome, a osim smrskane jagodične kosti, imala sam i dva preloma kod slepoočnice. Premešteno je tkivo iznad desni da nadopuni onu rupu ispod oka, oko je vraćeno na mesto i nadam se da će sve biti kao pre i bez ponovnih komplikacija i operacija - rekla je nedavno Šavija.

Kurir / Alo

Bonus video:

09:21

STARS-EP98

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track