"NEDOSTAJE NAM INTIMA, ALI PRIORITETI SE ZNAJU!" Ivana Pavković otkrila kako funkcioniše u kući sa 4 MUŠKARCA: Trenutno uživam
Foto: Printscreen/Instagram

KURIR TV

"NEDOSTAJE NAM INTIMA, ALI PRIORITETI SE ZNAJU!" Ivana Pavković otkrila kako funkcioniše u kući sa 4 MUŠKARCA: Trenutno uživam

Stars -

Popularni pevači Ivana Pavković i njen suprug Petar Mitić godinama važe za jedan skladan par na našoj javnoj sceni. Njihov brak može mnogima poslužiti kao primer kako jedna porodica treba da izgleda. Iz velike ljubavi koju neguju, rodila su se tri sina, te ova prelepa majka danas vodi brigu o čak četiri muškarca.

Kako izgleda njena harmonična životna dinamika, otkrila je za kamere "Starsa".

- Ja sam se iznadila kako sam se brzo vratila posle druge trudnoće. Posle prve mi je trebalo malo vremena, ali godinama sam na posebnom režimu, tako da sam se pridržavala i u trudnoći i baš sam se vratila brzo reklo bi se.

Ivana Pavković
foto: Kurir televizija

Zanimalo nas je da li se vratila treninzima.

- Godinama sam već u toj ishrani kod naše nutricionistkinje. Kada god onako vidim da sam dodala, ja kašiku probušim i vraćam se na te neke njene recepte i režime - rekla je.

Nakon porodiljskog odsustva vratila se nastupima i to je veoma raduje.

- Počela sam pre dva meseca zvanično da nastupam i mogu reći da mi jako prija. Uželela sam se baš onako dosta, sad radim i pesmu novu i dugo nisam snimila - istakla je.

02:57

NEDOSTAJE NAM INTIMA, ALI PRIORITETI SE ZNAJU! Ivana Pavković otkrila kako funkcioniše u kući sa 4 MUŠKARCA: Trenutno uživam

Budući da je njena porodica od skoro bogatija za blizance Vojina i Vuka, zanimalo nas je kako funkcioniše u kući sa četiri muškarca.

- Trenutno uživam stvarno, imam veliku pomoć, podeljeni smo svi, uvijek imam neko vreme za sebe i stvarno ne mogu da se želim. Zato što su došli kao drugi, sve smo to već prošli, bili smo opušteni, nije bilo nikakve panike, nikakvog stresa, oni su jedne dobre, pozitivne bebe. Jedino što nemamo neku intimu, ali bože moj, prioriteti se znaju - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:19

PETAR MITIĆ I PAVKOVIĆ IVANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track