NOSILA SAM BEBU SA SOBOM PO EVROPI, ČUVALI SMO JE U KOLIMA: Vera Matović o najtežem periodu, evo zašto je danas srećna žena!
Foto: Damir Dervišagić

NOSILA SAM BEBU SA SOBOM PO EVROPI, ČUVALI SMO JE U KOLIMA: Vera Matović o najtežem periodu, evo zašto je danas srećna žena!

Stars -

Vera Matović jedna je od estradnih umetnica koja godinama traje i može da se pohvali uspešnom karijerom dugom čak 50 godina.

Vera Matović
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je veoma ponosna i na sebe i na svoj rad jer, kako kaže, biti na sceni a ne ostvariti nikakav uspeh je uzalud. Ističe da se kroz godine dosta borila za svoju karijeru, te da je mnogo toga i žrtvovala.

Tako je odmah nakon porođaja bila u stanju da ide na nastupe i to sa bebom u rukama.

- Ja sam posle 27 dana otišla da radim. Nije toliko što mi se radilo, već što me je publika tražila. Nosila sam korpu sa bebom u rukama, pa smo je čuvali u kolima. Ko otpeva prvi na programu, on ode u kola i čuva bebu. Nosila sam je po Nemačkoj, Holandiji, Austriji, vodila majku sa sobom da je čuva, prisetila se Vera svojevremeno i dodala da joj je porodica bila velika podrška tokom svih ovih godina.

Vera Matović
foto: Printscreen/Premijera

Na pitanje da li je teško održati brak sa suprugom koji je iz iste branše, rekla je da je to nešto najlepše jer jedan drugog razumeju, a ujedno uvek su okruženi muzikom, te da je veoma srećna i ispunjena.

Njen ključ uspeha i dugogodišnjeg trajanja na sceni svakako je ljubav prema muzici, a ono po čemu se razlikuje od drugih kolega jeste njena neverovatna energija koju svaki put pruža publici.

- Ja sam tu zbog pesme, ja ih uvek oraspoložim. Mnogi su krenuli mojim putem, ali nisu stigli daleko. Publika prepoznaje neke stvari, zato me i drži tolike godine. Ja sam tu za njih na 3 minuta ili 11 i po sati da im ulepšam dan. Eto, mogla bih u Ginisovu knjigu rekorda - rekla je Vera.

Vera Matović
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:29:44

SCENIRANJE 18.09.2022. VERA MATOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track