MAJA MARINKOVIĆ POTOPILA BUDVU! Bivša zadrugarka provokativnim pozama preznojavala muškarce, a onda je UHVATILA nepoznatu devojku!
Foto: Petar Aleksić

paparaco

MAJA MARINKOVIĆ POTOPILA BUDVU! Bivša zadrugarka provokativnim pozama preznojavala muškarce, a onda je UHVATILA nepoznatu devojku!

Stars -

Maja Marinković žari i pali na Crnogorskom primorju. Starleta je doputovala na odmor kako bi napunila baterije za novu rijaliti sezonu.

Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

I na moru uživa u svom stilu: poziranje po ceo dan. Tako je bilo kad smo je zatekli na jednoj plaži. Nekoliko dana smo pokusali da se sa njom dogovorimo oko forografisnja, ali uzalud.

Paparaco Kurira je uzeo stvar u svoje ruke i pronašao učesnicu Zadruge. A, ona je pustila mašti na volju. Zamolila je turstkinju da je fotografiše na šta je devojka pristala sa zadovoljstvom. U prilog tome svedoče naše fotografije.

Maja je pozirala a nepoznatoj devojci nije bilo teško da je slika dok nije dobila željenu fotografiju za društvene mreže naravno.

Maja Marinković
foto: Kurir

Kada je pregledala fotografije Maja je komentarisala “ U, to, jaooo, vrh, auuu, savršeno, brutalno, pa ovo je pakao” samo su neki od Majinih impresija.

1 / 10 Foto: Petar Aleksić

Za to vreme nekoliko muškaraca je obletalo oko nje, jedan se kao kupao, a u stvari sve vreme gledao u nju, drugi je došao sa ženom i sinom da sa njom napravi uspomenu za dugo sećanje.

Dogovor sa suprugom je bio da se slika njihov sin, ali je i njegov otac iskoristio priliku i slikao se sa Marinkovićevom. Ženi nije bilo svejedno, ali šta je tu je. Maja je bila ponosna što je vole, pa se brćnula u more da dobije još bolju boju.

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

BILAL IMA PARANOJE ZBOG SUPSTANCI KOJE KORISTI! Maja Marinković osula po bivšem dečku, a evo šta kaže o pomirenju sa JANJUŠEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track