MATORA ŠOKIRALA NOVOM TETOVAŽOM: Ovo će nositi na sebi celog života! Ovako nešto niko nije uradio (FOTO)
Foto: Printscreen TV Pink

šok

MATORA ŠOKIRALA NOVOM TETOVAŽOM: Ovo će nositi na sebi celog života! Ovako nešto niko nije uradio (FOTO)

Stars -

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović uživaju u zajedničkom životu nakon venčanja, čak i Anitin sin je prešao da živi sa njima, te su njih troje u Matorinom stanu na Mirijevu.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

Jovana je izavila da želi da unese promene i da se povrgne ventelesnoj oplodnji, otkrila da planira da proda stan u kojem sada živi, a sada je otišla i korak dalje i dokazala koliko je Zadruga promenila njen život.

Matora je sada odlučila da istetovira logo "Zadruge" na nozi, a kako pišu na društvenim mrežama, ona je to uradila zbog Anite koju je baš u pomenutom rijaliti programu upoznala.

Jovana Matora
foto: Printscreen

Komentari su se nizali, neki fanovi su podržali to jer smatraju da je rijaliti njen život, dok su se drugi zapitali da li je ona uopšte normalna.

- "Blamčina", "Bože dragi, odvratno", "Toliko voli Zadrugu da se i fejk udala da bi u Zadruzi 7 imala glavnu priču i novi rasturen brak. Samo još da smisle koga će platiti da se zaljubi u Anitu", "Za pola milke evra koliko je dobila za ovih 6 sezona treba cela leđa da prekrije ovim logom" - samo su neki od komentara.

Kurir / Pink

Bonus video:

08:18

20230726-STARS-EP100

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track