SADA JE ZVANIČNO DA NEMA ZADRUGE 7! Šefica objavila šta zapravo POČINJE, postoji i VIDEO, voditelji ostali ISTI, a ovo je IMANJE
Voditelji Elite, Foto: Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

šok!

SADA JE ZVANIČNO DA NEMA ZADRUGE 7! Šefica objavila šta zapravo POČINJE, postoji i VIDEO, voditelji ostali ISTI, a ovo je IMANJE

Stars -

Velika šefica Pinkovih rijalitija, Milica Mitrović, objavila je promo snimak koji najavljuje početak pomenutog programa.

Da neće biti Zadruge 7 sada je i zvanično, obzirom da je pun naziv formata samo - "Elita".

Da neće biti Zadruge 7 sada je i zvanično, obzirom da je pun naziv formata samo - 'Elita'
Da neće biti Zadruge 7 sada je i zvanično, obzirom da je pun naziv formata samo - "Elita"foto: Printscreen

Po svemu sudeći gledaoce očekuje vrhunska zabava, obzirom da sam promotivni "spot" govori koliko će se ovaj rijaliti razlikovati od prethodnog.

Kao i ranije, voditelji su ostali isti: Ivana Šopić, Darko Tanasijević i Dušica Jakovljević, dok se njima pridružila, već ranije najavljena, Maša Mihailović.

Inače, kako se ranije saznalo, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili učesnici rijalitija biće potpuno preuređeno za potrebe "Elite", produkcijski najskupljeg i najzahtevnijeg TV formata koji će biti okosnica nove, spektakularne programske šeme Pinka! Vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Kurir.rs

Bonus video:

08:18

20230726-STARS-EP100

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track