ĐOGANI SE PRŽI, VESNA GA ČEKA POD SUNCOBRANOM! Par mesec dana uživa u luksuznom hotelu! U denserovo izvajano telo svi gledaju FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

PAPARACO

ĐOGANI SE PRŽI, VESNA GA ČEKA POD SUNCOBRANOM! Par mesec dana uživa u luksuznom hotelu! U denserovo izvajano telo svi gledaju FOTO

Stars -

Đole Đogani je, verovali ili ne, najpoželjniji muškarac u Crnoj Gori. Kako i ne bi bio kad ga poslednjih dana upoređuju s Bredom Pitom.

Đole Đogani
foto: Kurir

Čuveni denser tradicionalno letuje na primorju sa suprugom Vesnom Đogani i ćerkom Laurom, a stariji sin više se ne odmara s mamom i tatom.

Nije bilo teško spaziti Đoleta jer izvajanim, preplanulim telom jednostavno skreće pažnju na sebe. Naša ekipa ga je slučajno srela kad je bio na plaži.

Vesna i Đole imaju tačno određen ritam odmora kojeg se pridržavaju. Malo more, malo više bazen. Tako je i ove sezone. Njih dvoje na primorju borave tačno mesec dana. Muzičarima je toliko dovoljno da napune baterije za nove radne pobede.

Đole Đogani
foto: Kurir

Nego da se vratimo na Đoganija. Čim je izašao iz hotela, odmah je zauzeo ležaljku do bazena. Namackao se kremom da dobije savršenu boju i pravac Jadran. Kad se dobro okupao, u baru je poručio piće, legao na ležaljku i raširio ruke da pocrni i ispod miške. U prilog tome svedoče fotografije koje je napravio paparaco Kurira. Na njima se jasno vidi kako denser uživa za sve pare jer godinama odseda u jednom od najelitnijih hotela na primorju.

U jednom trenutku Đole se pridružio Vesni, koja ga je čekala na drugom kraju bazena, pa smo mogli da vidimo i njeno telo u bikiniju. Zajedno su prošetali, a onda su se smestili na ležaljku i nastavili da uživaju u paru.

1 / 7 Foto: Kurir

Muzički dvojac zajedno je od 2001, kada je Vesna postala članica grupe. Najpre su počeli poslovnu saradnju i snimili prvi zajednički CD. Potom su uplovili i u emotivnu vezu, da bi 2006. dobili prvo zajedničko dete, sina Adriana.

Mnogi se sećaju Vesne iz tog perioda, kada je sa stomakom do zuba pevala hit "Kralj diskoteka", posvećen upravo njihovom prvencu nasledniku, i stihova koje u pesmi izgovara Đole: "Čekaj, stani, mali Đogani". E pa, otad je prošlo 17 godina, Adriano više nije mali i sad može sam na more, a Đole i Vesna imaju dovoljno vremena da se posvete jedno drugom.

Kurir

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track