ZAVIRITE U KUHINJU ANITE I MATORE! Stanojlovićeva pokazala lice bez šminke, golišavo telo i KULINARSKO UMEĆE! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

evo šta je kuvala za matoru

ZAVIRITE U KUHINJU ANITE I MATORE! Stanojlovićeva pokazala lice bez šminke, golišavo telo i KULINARSKO UMEĆE! (FOTO)

Stars -

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora početkom jula izgovorile su sudbonosno "da" u Crnoj Gori, a na intimnom venčanju prisustvovali su samo najbliži.

Matora, Anita Stanojlović
foto: Printscreen/Instagram

Bivše zadrugarke su se upoznale u šestoj sezoni, a svoju ljubav učvrstile kada su izašle sa velelepnog imanja i međusobno upoznale porodice ali i napravile velike planove.

Jedna drugoj su najveća podrška i neprestano neguju svoju ljubav, a nedavno, kada je Anita gostovala u emisiji "Narod pita" i doživela neprijatno iznenađenje zbog poziva svog oca, Jovana je dotčala u studio i pružila joj podršku.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Instagram

Stanojlovićeva neretko uključuje lajv na Instagramu, priča sa svojim pratiocima i pokazuje trenutke iz privtnog života. Ovoga puta se oglasila iz kuhinje i svima pokazala kako sprema ručak za svoju suprugu koja očigledno nije bila tu.

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

Anita je spremala meso, piletinu, koju je pažljivo sekla i začinila, ali i kiflice koje su se pekle u rerni za to vreme.

- Jao ljudi koliko sam umorna. Ja ni ne znam da je padala kiša koliko sam radila. Pitate me što kuvam svaki dan kad ne znam, pa evo, naučiću sa vama - rekla je Stanojlovićeva.

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

Tom prilikom je pokazala i lice bez šminke, kućni stajling ali i veštine u kuhinji. Dobila je mnoštvo pozitivnih komentara na račun lepote ali i zgodnog tela.

Kurir.rs

Bonus video:

01:15

Matora i Anita izgovorile sudbonosno DA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track