ANA ĆURČIĆ OBJAVILA POVERLJIVE PODATKE SA SVOG LAPTOPA! Srbija će nakon ovog priznanja ostati ZALEĐENA, sve počinje sa: NEDOREČENA
Ana Ćurčić, Foto: Printscreen

novo poglavlje

ANA ĆURČIĆ OBJAVILA POVERLJIVE PODATKE SA SVOG LAPTOPA! Srbija će nakon ovog priznanja ostati ZALEĐENA, sve počinje sa: NEDOREČENA

Stars -

Iako je mesecima unazad imala 24-časovnu priliku da priča o svom životu, drugoplasiranoj zadrugarki Ani Ćurčić je to, po svemu sudeći, bilo malo vremena da ispriča svoju životu priču.

Povedena primerom Aleksandre Nikolić, ali i ranije Kije Kockar, Ana je rešila da svoju biografiju stavi na papir i izda u vidu knjige.

Ćurčićeva je na Instagramu podelila i naziv ovog budućeg štiva, a ono će nositi naziv 'Nedorečena', što je mnoge ostavilo u čudu, obzirom da mnogi fanovi smatraju da je već sve rekla i pokazala.
Ćurčićeva je na Instagramu podelila i naziv ovog budućeg štiva, a ono će nositi naziv "Nedorečena", što je mnoge ostavilo u čudu, obzirom da mnogi fanovi smatraju da je već sve rekla i pokazala.foto: Printscreen TV Pink

Ćurčićeva je na Instagramu podelila i naziv ovog budućeg štiva, a ono će nositi naziv "Nedorečena", što je mnoge ostavilo u čudu, obzirom da mnogi fanovi smatraju da je već sve rekla i pokazala.

Nema sumnje da će nekadašnja zadrugarka, pod uslovom da završi pisanje, privući mnogo pažnje budući da je u više navrata istakla da mnogo toga nije bila spremna da podeli sa javnošću tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Podsetimo, Ana Ćurčić odlučila je da uđe u šestu sezonu rijalitija Zadruga, nakon što ju je njen dugogodišnji partner Zvezdan Slavnić prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Nema sumnje da će nekadašnja zadrugarka, pod uslovom da završi pisanje, privući mnogo pažnje budući da je u više navrata istakla da mnogo toga nije bila spremna da podeli sa javnošću tokom boravka na imanju u Šimanovcima
Nema sumnje da će nekadašnja zadrugarka, pod uslovom da završi pisanje, privući mnogo pažnje budući da je u više navrata istakla da mnogo toga nije bila spremna da podeli sa javnošću tokom boravka na imanju u Šimanovcimafoto: Printscreen/instagram/anacurcic

Ana i Zvzeda iznosili su tada sav prljav veš iz njihovog odnosa i jezive detalje, a Slavnić i Crnogorka su pred sam kraj šoua diskvalifikovani.

Anu je sve vreme podržavao njen nekadašnji partner i velika ljubav iz mladosti biznismen Dragan Aca Bulić, sa kojim se ona nakon toliko godina pomirila.

Kurir / Blic

Bonus video:

08:18

20230726-STARS-EP100

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track