PRVO OGLAŠAVANJE ANABELE NAKON MAKLJAŽE NA NASTUPU! Skandalu prisustvovala i njena najmlađa ćerka, svi detalji fijaska!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

drama

PRVO OGLAŠAVANJE ANABELE NAKON MAKLJAŽE NA NASTUPU! Skandalu prisustvovala i njena najmlađa ćerka, svi detalji fijaska!

Stars -

Kako saznaju domaći mediji, sinoć je tokom nastupa Anabele Atijas i Sava Perovića u jednom lokalu u Baru na Crnogorskom primorju došlo do žestoke makljaže, tokom koje su letele čaše i flaše, a gosti su panično bežali na sve strane.

Anabela Atijas
foto: Printscreen/Ami G show

Pevačica je, inače, na ovaj nastup rešila da prvi put povede i svoju naslednicu Blankicu, koja je prisustovala nemilom događaju zajedno sa njenim menadžerom.

Anabela Atijas
foto: Printscreen/Instagram

Anabela se tim povodom oglasila i otkrila detalje nemilog događaja.

- Da budem iskrena, ne znam razlog, ali bilo je neprijatno, pogotovo što sam prvi put povela ćerkicu, jer je u pitanju letnja varijanta. Do sad sam tu bila više puta, zaista nikad nije bilo nekih problema. Mislim, to se dešava, ali svakako nije prijatno... Svi smo dobro, hvala Bogu, i hvala vama što brinete - rekla je Anabela.

Anabela Atijas
foto: Printskrin/Instagram

Podsećanja radi, kako saznaju mediji od izvora koji se našao na licu mesta, sve je bilo u najboljem redu, Anabela i Savo su zabavljali okupljene goste svojim energičnim nastupom koji je sve podigao na noge. Međutim, zabava je bila kratkog daha, s obzirom na to da su se nepoznata lica potukla nasred lokala i napravila haos. Kada je nastala ozbiljna frka i panika, pevačica se uplašila i odmah skočila kako bi sklonila ćerkicu od haosa. Na svu sreću, niko od njih nije povređen.

Anabela Atijas
foto: Printskrin/Instagram

- Da, istina je da je izbila tuča. Niko se tome nije nadao, zaista, provod je bio sjajan, a onda su krenule na sve strane da lete flaše! Na svu sreću, niko nije bio povređen, što je u ovoj priči i najbitnije - rekao je Savo.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:49

Anabela Atijas kao devojčica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track