SEKA RESETOVALA NARODNU POSLANICU: Ne primate platu da biste komentarisali klince! Pevačica podržala dečka koga svi dobro znamo
Foto: Petar Aleksić, Instagram/filarrimusic, BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

društvene mreže gore

SEKA RESETOVALA NARODNU POSLANICU: Ne primate platu da biste komentarisali klince! Pevačica podržala dečka koga svi dobro znamo

Stars -

Seka Aleksić sve češće dobija simpatije korisnika društvenih mreža zbog stavova koje iznosi, posebno ako su u pitanju osetljive teme, kao što je zaštita ljudskih i manjinskih prava. Zato i ne čudi što je njena poslednja reakcija izazvala lavinu komentara tviteraša, kada je pevačica ušla u klinč sa Ivanom Parlić, poslanicom Narodne stranke u Skupštini Srbije.

Seka Aleksić
foto: Promo/Marko Suvić

Političarka je objavila fotografiju pevača i tiktokera Filip Marinkov Fillarija koji na snimku pokazuje kako treba da se nanese korektor na lice, pa je u opisu stavila negativan komentar, nezadovoljna time što se ovom temom bavi muškarac.

- Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, bog da vas vidi - navela je Parlićeva.

Ubrzo joj je stigao odgovor od Seke Aleksić.

- Draga poslanice, vi primate platu od građana Srbije, jako je ružno da nekoga na ovaj način omalovažavate. Komentarisanje klipova po društvenim mrežama više se očekuje od klinaca, a od jedne poslanice najmanje. Zar za vas ne bi trebalo da svi građani budu jednaki?! A moje tople preporuke su da pogledate neki njegov tutorijal, verujte mi, treba vam. Cmok - napisala je pevačica. Potom je usledila nesvakidašnja reakcija tviteraša, koji su u komentarima čestitali Seki i dali joj podršku. Narodna poslanica je nakon toga odgovorila pevačici na vrlo neprimeren način.

- Razumem vaš poriv, ali mislim da niste razumeli. Iskreno, razumem i ovo prostačko poentiranje. Čak i ne zameram. Sve najbolje - napisala je Ivana Parlić.

Stekla simpatije

Podsetimo, ogromnu podršku i naklonost javnosti Aleksićeva je dobila i pre nekoliko meseci, kada je odlučila da ode na maturu sa jednom učenicom iz Vojvodine koja je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Seka se tada javila na Tviteru nakon što je pročitala potresan članak u kojem je navedeno kroz kakvu torturu je devojčica prolazila u školi, a ubrzo je stupila u kontakt s njenom porodicom i posle nekoliko nedelja ispunila svoje obećanje.

Kurir.rs

Bonus video:

05:21

SVAKI DAN SAM U DRUGOM GRADU, U KUĆI JE HAOS! Seka Aleksić otkriva kako na njen posao reaguju sinovi JEDNO NE MOGU DA RAZUMEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track