"MISLIO SAM DA JE MASNO TKIVO, DA JE PUKLO UMRO BI ZA 2 MINUTA!" Jeziva ispovest Milića Vukašinovića: HTELI SU DA MI ODREŽU NOGU
Foto: Kurir TV, Ana Paunković

KURIR TV

"MISLIO SAM DA JE MASNO TKIVO, DA JE PUKLO UMRO BI ZA 2 MINUTA!" Jeziva ispovest Milića Vukašinovića: HTELI SU DA MI ODREŽU NOGU

Stars -

Prošle nedelje, kralj roka Milić Vukašinović, doživeo je dramatičan trenutak kada ga je supruga Suzana naterala da poseti lekara zbog bola u levoj nozi. On je pretpostavljao da je u pitanju masno tkivo, ali poseta lekaru otkrila je nešto znatno ozbiljnije.

Milić Vukašinović je u emisiji Puls Srbije otkrio kako je sve počelo i šta je bio uzrok problema.

- Kako je noga počela da me boli, onda sam počeo da razmišljam šta je razlog. Znao sam da su to sigurno krvni sudovi u nogama. Na butini sam imao neku izraslinu za koju sam ja odlučio da je masno tkivo. Suzana, moja supruga je govorila da vidim šta je to, međutim, ja sam joj govorio nemoj da se brukam kada je masno tkivo. E onda kada smo otišli kod lekara i kada sam mu pokazao moje "masno tkivo", on se zaprepastio. Rekao je da je to aneurizma uvećana 5 puta i ako pukne za 2 minuta si mrtav. Poslao me je u Urgentni centar da probaju da reše tu arteriju - rekao je Milić Vukašinović.

02:41

MISLIO SAM DA JE MASNO TKIVO, DA JE PUKLO UMRO BI ZA 2 MINUTA! Jeziva ispovest Milića Vukašinovića: HTELI SU DA MI ODREŽU NOGU

Takođe, lekari su otkrili da Milić ima i četiri manje aneurizme na drugoj nozi, koje će biti tretirane kada se situacija sa prvom nogom stabilizuje.

- Otišao sam tamo i posle skenera su znali sve gde je i šta je. Mada su otkrili da i na drugoj nozi imam 4 aneurizme koje nisu toliko uvećane. Tu operaciju čekam kada mi se druga noga smiri. Inače ovakve slučajeve kao što je moj bio gde je aneurizma uvećana 5 puta, da bi ti spasili život, odrežu ti nogu - rekao je Milić Vukašinović.

Urgentni Centar, Urgentni centar, UC Srbije, Hitna Pomoć, Medicinari, Zdrastveni Radnici, Urgentni
foto: Ana Paunković, Ilustracija

Kralj roka je otkrio da je pušenje bilo uzrok ovih zdravstvenih problema, pušio je čak dve kutije cigareta dnevno.

- Da nisam počeo da pušim, ne bi bilo nikakvih problema. Pušio sam 2 kutije na dan. Prestao sam da pušim, ja to kada kažem tako je. Nisam bio vezan toliko za cigare, nego kada nešto volim ja onda kažem da ću to da radim dok se ne pojavi neki problem zdravstveni. Evo sada se pojavio i istog trenutka sam prestao da pušim. Ja sam 10 cigareta za redom pušio kada sam pio kafu, jer je 5 meni malo - rekao je Milić Vukašinović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

10:28

SRBIJO POMOZI! JELENI JE HITNO POTREBAN NOVAC ZA TRANSPLATACIJA BUBREGA: Njena ispovest za Kurir će vas ostaviti bez teksta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track