OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA HITA LEPE LUKIĆ! Ove DVE pevačice odbile su da snime pesmu koja je OBELEŽILA njenu karijeru!
Foto: Damir Dervišagić

srce je moje violina

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA HITA LEPE LUKIĆ! Ove DVE pevačice odbile su da snime pesmu koja je OBELEŽILA njenu karijeru!

Stars -

Pesma „Srce je moje violina“ proslavila je kraljicu narodne muzike Lepu Lukić.

U našem narodu postoji izreka „Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno“, a ona se može primetiti i kada je u pitanju estrada.

Lepa Lukić
foto: Kurir Televizija

Mnogi pevači su u nekom periodu svoje karijere odbijali pesme koje su im bile ponuđenje, a koje su kasnije postale veliki hitovi.

Pesma „Srce je moje violina“ proslavila je kraljicu narodne muzike Lepu Lukić. Ova numera se i danas sluša kao prvog dana, a malo ko zna da je bila namenjena drugoj pevačici.

Prvobitno je pesma napisana za Biljanu Jevtić, ali je ona odbila da snimi ovaj hit. Kasnije je pesma ponuđena Vesni Zmijanac, koja je takođe odbila.

Vesna Zmijanac
foto: ATA Images

Tek u trećem pokušaju, numera je stigla na pravu adresu, Lepa je odmah prihvatila i snimila, a odmah po objavljivanju pesma je postala veliki hit.

Biljana Jevtić
foto: Printscreen

Inače, Vesna Zmijanac je odbila pesmu „Vidovdan“, a kompozitor Milutin Popović Zahar je posle dugo ubeđivanja dozvolio da numeru snimi njegova tadašnja supruga Goca Lazarević.

Podsetimo, ovo nije jedini slučaj na estradi, Nada Topčagić je jedna od pevačica koja je odbila najviše pesmana koje su kasnije postale veliki hitovi.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

08:36

BRAT ME JE TUKAO, A JA SAM BEŽALA, U DŽAKOVIMA SAM ZARAĐIVALA PARE! Lepa Lukić otkrila do sada NEPOZNATE DETALJE iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track