NOVI SKANDALOZNI VIDEO SRPSKOG PEVAČA! Prvo je udario devojku patikom u facu, a sada je PONOVO ZGROZIO PUBLIKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

JEZIVO

NOVI SKANDALOZNI VIDEO SRPSKOG PEVAČA! Prvo je udario devojku patikom u facu, a sada je PONOVO ZGROZIO PUBLIKU! (VIDEO)

Stars -

Kontroverzni reperski dvojac Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) ne prestaju da šokiraju javnost svojim nastupima, a poslednji u nizu izazvao je oštru osudu javnosti.

Dragomir Despić
foto: Instagram

Naime, njih dvojica su nastupali u klubu, a Desingerica je izuo patiku i krenuo da gura stopala ljudima u facu.

Desingerica je u jednom trenutku okrenuo nogu i čarapom krenuo da maše kroz masu ljudi, što je izazvalo gnev u javnosti.

Dragomir Despić
foto: Printscreen

"Je l' realno da smrdljivim nogama ide prema publici", "Ovom noge smrde i preko ekrana", "Da li je realno da ljudi plaćaju ovo da gledaju", bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži TikTok.

Podsetimo, pevač Sloba Radanović reagovao je na skandalozne snimke sa nastupa srpskih repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) na primorju, na kojima se vidi kako Desigenrica blagim pokretima kontinuirano udara patikom u glavu devojku iz publike, kojoj je dao mikrofon u ruke i koja peva u tom trenutku.

Dvojac koji ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem na javnost, Desingerica i Pljugica, su na javnoj sceni tri godine.

Naime, zbog degutantnog ponašanja na sceni njima je otkazan nastup u Prijedoru.

Desingerica, čije je pravo ime Dragomir Despić, inače ima 30 godina i svoj salon za tetoviranje, piše Mondo. On je nedavno razbesneo javnost izjavom o ženama.

"Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno", rekao je on u jednoj emisiji.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track