NIJE BILA U RIJALITIJU A STEKLA JE OGROMNU POPULARNOST ZBOG ISTOG! Ona je PRVA učesnica "Elite" svi je dobro znate i OBEĆAVA haos!
Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

šok

NIJE BILA U RIJALITIJU A STEKLA JE OGROMNU POPULARNOST ZBOG ISTOG! Ona je PRVA učesnica "Elite" svi je dobro znate i OBEĆAVA haos!

Stars -

''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, i dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta, u punom jeku, kucnuo je čas da se sazna ime prvog učesnika ''Elite.

U pitanju je neko ko je ostao dobro upamćen tokom prethodne sezone rijalitija ''Zadruga'', a mnogi su prizivali njeno pojavljivanje u rijalitiju. U pitanju je najpoznatija kuma na Balkanu Milena Kačavenda!

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Amidži šou

S obzirom na to da je pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu ''Elita'' odlično snaći! Milena je spremna da napravi totalnu pomentnju, haos i lom u novom rijalitiju koji uskoro startuje na televiziji Pink.

Milena Kačevenda
foto: Printscreen

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja