MILOMIR MARIĆ GOTOVO SKROZ BEZ ODEĆE! Paparaco Kurira uslikao svaki delić njegovog tela dok je šetao bosonog po RESTORANU (FOTO)
Milomir Marić, Foto: Printscreen

paparaco

MILOMIR MARIĆ GOTOVO SKROZ BEZ ODEĆE! Paparaco Kurira uslikao svaki delić njegovog tela dok je šetao bosonog po RESTORANU (FOTO)

Stars -

Milomir Marić već nekoliko nedelja uživa sa suprugom Vesnom Radusinović na Crnogorskom primorju, što i nije neko čudno ako uzmemo u obzir da je spisateljica rodom iz tih krajeva i da u Budvi imaju porodični stan.

Spakovali su se i otputovali kako bi sebi dali oduška i napunili baterije za predstojeće poslovne poduhvate. Ipak, on očigledno voli da vreme na odmoru provede sam, bez Vesne. Povremeno se iskrade i ode u šetnju tokom dana, dok njegova supruga uživa na plaži, a naš paparaco uslikao ga bosog i samo u šortsu, bez majice, u jednom restoranom u Bigovi.

Milomir Marić
foto: Privatna Arhiva

Poznati urednik i novinar nije mario za radoznale poglede, pa je tako zamišljeno išao kroz ugostiteljski objekat kako bi spas od vrućine pronašao u moru.

Miomir Marić
foto: Paparaco Kurir

Inače, pre nekoliko dana je i Marićeva supruga objavila Milomirovu fotku bez majice, što je oduševilo pripadnice lepšeg pola, koje su ispod njegove fotografije pisale da se u 67. godini odlično drži i da zaista sjajno izgleda, kao i da mu zanosna lepotica poput Vesne savršeno pristaje. Ne voli Marić preterano da se eksponira jer nije ljubitelj društvenih mreža, ali tu je njegova lepša polovina da objavi pokoju zajedničku fotku. - Što se roje misli moje... - zagonetna je bila Vesna.

Kurir.rs/ A. Panić

Bonus video:

10:27

CMIZDRI KAO ZGUŽVANA VIRŠLA, NIJE MI PRIJATELJ! Oliver Mandić nakon skandalozne izjave NAPLJUVAO MILIĆA ZA SVE PARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track