POZNATA SRPKINJA PRIZNALA DA JE PROVELA NOĆ SA UBICOM IZ MLADENOVCA 72H PRE MASAKRA! Bili su prisni, sve je trajalo POLA SATA
Ubica, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen, Shutterstock

šok priča

POZNATA SRPKINJA PRIZNALA DA JE PROVELA NOĆ SA UBICOM IZ MLADENOVCA 72H PRE MASAKRA! Bili su prisni, sve je trajalo POLA SATA

Stars -

Nakon tragedije koja se dogodila u u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, kada je 21-godišnji U.B. ubio devetoro, a ranio 13-oro pucanjem iz vatrenog oružja, u Mladenovcu je nastao muk.

Srbija je u velikoj tuzi i žalosti ceo dan pričala o horor aktuelnostima, a mi smo stupili u kontakt sa rijaliti zvezdom Sofijom Unom Manić koja nam je otvorila dušu i ispričala detalje o tome kako je provela svega tri noći pre masakra, upravo sa njim.

Sofija Una provela noć sa ubicom
Sofija Una provela noć sa ubicomfoto: J.V.

Ona je rekla za Kurir kako je sa ubicom U.B. provela zajedničko vreme, te da su zajedno sa njima bili još neki ljudi poznati javnosti.

"Tri dana pre masaktra sam bila sa U.B. i u potpunom sam šoku za sve što se izdešavalo, te noći nisam mogla da dođem sebi." - rekla je Una i nastavila:

"Ja dečka znam površno, upoznala sam ga to veče, bio je jako miran i tih, čak nije ni pio alkohol, celu noć je konzumirao vodu." - kaže pa zaključuje:

Sofija Una provela noć sa ubicom
Sofija Una provela noć sa ubicomfoto: Ana Paunković

"Nešto mi je ispalo u autu i trudio se pola sata da mi pomogne da to pronađem, ma ni na kraj pameti mi ne bi palo da može tako nešto da uradi, ja kada sam videla šta se desilo kad me šlog nije strefio".

Kurir / Lazar Stanušić

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track