NAKON PRVIH BRAČNIH ČARKI OSVANULA I FOTKA IZ KREVETA! Anita se razgolitila, Matora na sedmom nebu, a OVAJ DETALJ su svi primetili
Foto: Pritnscreen/Instagram, Petar Aleksić

vole se

NAKON PRVIH BRAČNIH ČARKI OSVANULA I FOTKA IZ KREVETA! Anita se razgolitila, Matora na sedmom nebu, a OVAJ DETALJ su svi primetili

Stars -

Anita i Matora su brzo izgladile odnose posle prvih bračnih čarki, a da im u ljubavi cvetaju ruže svedoči njihova najnovija fotografija.

Nakon što su se bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić posvađale i otpratile sa Instagrama, sada je osvanula fotografija iz kreveta.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Instagram

Zapravo je Matora otpratila Anitu, a Anita nju nije, a zatim je Stanojlovićeva podelila njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta i time dokazala da je nakon kratkog raskida došlo i do pomirenja.

Na fotografiji vidimo kako njih dve leže u krevetu bez odeće, zagrljene i drže se čvrsto za ruke. Anita je dodala i emotikon srca i u njemu žuto pile, što je nadimak kojim jedna drugu zovu.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Pink Tv

Inače, Anita je za medije potvrdila da su se posvađale, ali da su nakon svega izgladile odnose.

- Jao, sve je u redu, evo me sa Jovanom sam u stanu u Beogradu, kakav razvod, od toga nema ništa, ne mogu da verujem šta se piše jer sam samo otpratila Jovanu na nekoliko sati, ali priznajem, za sve sam ja kriva - rekla je Anita.

Kurir.rs

Bonus video:

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track