NIKAD VRELIJA DARA U BUDVI ZATRESLA BUJNIM GRUDIMA Bubamara zamešala kukovima pa nam zadnjicu u uskom lateksu nabila u objektiv!
Foto: Kurir

Kurir u crnoj gori

NIKAD VRELIJA DARA U BUDVI ZATRESLA BUJNIM GRUDIMA Bubamara zamešala kukovima pa nam zadnjicu u uskom lateksu nabila u objektiv!

Stars -

Dara Bubamara ne staje sa poslom! Poslednjih dana je locirana na Crnogorskom primorju, gde peva i po nekoliko noći zaredom. Dara je odsela u jednom od najluksuznijih hotela u Bečićima, a naša morska patrola uslikala ju je i snimila na nastupu u jednom klubu u Budvi, koji je napunila do poslednjeg mesta.

I dok je njena publika sa Bubamarom pevala u glas njene stare i nove hitove, ona je sve prisutne raspametila izazovnim plesom i pokretima, te je napravila pravi haos!

Dara Bubamara
foto: Kurir

Dara se ovog puta odlučila za usku mini-haljinu od lateksa u metalik braon boji, a njene ogromne “osmice” nekoliko puta samo što nisu ispale iz haljine koja je više otkrivala nego pokrivala, pa je i sama morala da obuzdava nemirne grudi.

Bubamara se posebno obradovala kada je primetila našeg novinara u publici, pa je sve fanove u klubu, ali i čitaoce Kurira počastila vrućim performansom na bini o kojem će se tek pričati.

1 / 7 Foto: Kurir

Tako je Dara najpre poslala poljubac i znak srca našim čitaocima, a onda i zatresla bujnim grudima. Tu nije bio kraj - zamešala je kukovima i seksi guzom, a u jednom trenutku nas je počastila svojom oblom zadnjicom koju je uperila u objektiv našeg reportera.

00:23

Dara Bubamara napravila haos na nastupu u Budvi

Ovo je izazvalo delirijum u publici, a Dara je još jednom pokazala zašto je godinama jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi.

A. Panić

Bonus video:

00:44

ŠTA MI VIŠE TREBA, SVI ME ŽELE, MUŠKARCI LUDE ZA MNOM Dara Bubamara o stajlingu: Dobra riba sam u glavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track