MILICA DABOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA! Okrenula leđa kameri i napravila HAOS na mrežama: Svi pogledi uprti u njenu INTIMU! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

vrelo izdanje

MILICA DABOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA! Okrenula leđa kameri i napravila HAOS na mrežama: Svi pogledi uprti u njenu INTIMU! (FOTO)

Stars -

Bivša košarkašica Milica Dabović šokirala je javnost kada su njene fotografije osvanule na sajtu Only fans na kom naplaćuje intiman sadržaj.

Ona na mrežama neretko objavljuje provokativne fotografije za koje dobija bezbroj, kako negativnih, tako pozitivnih komentara.

Milica Dabović
foto: Instagram

Bivša košarkašica trenutno boravi na Floridi odakle obaveštava svoje pratioce o svakodnevnim aktivnostima, a često objavljuje slike sa plaže i bazena što je bio slučaj i ovog puta.

Naime, Milica je okrenula zadnjicu prema kameri, njenu intimu je prekrivala samo jedna tračica, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

Milica Dabović
foto: M.M./ATAImages

Podsetimo, nakon što su na društvenim mrežama osvanule intimne fotografije, bivša košarkašica se oglasila za medije i otkrila da je se iza svega krije osveta njenog bivšeg partnera.

- U pitanju je osveta mog bivšeg. Napravio mi je pakao - rekla je Milica Dabović povodom spornih slika koje su osvanule na Tviteru, a na kojima je potpuno naga.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:36

MILICA DABOVIĆ ZA KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track