NIKOLINA PIŠEK PROVOCIRA MIŠU GROFA SA KRUZERA! Živi punim plućima i baškari se na LUKS DESTINACIJAMA: Svima poručila JEDNO
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

OGLASILA SE IZ ŠPANIJE

NIKOLINA PIŠEK PROVOCIRA MIŠU GROFA SA KRUZERA! Živi punim plućima i baškari se na LUKS DESTINACIJAMA: Svima poručila JEDNO

Stars -

Iako se svako malo prepucava sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina Pišek tome više ne pridaje značaj niti je to pogađa, čak ni činjenica da je otac njenog pokojnog muža Vidoja vređa i naziva ženom lakog morala za šta navodno, kako je naveo ima i dokaze.

Ona je shvatila da se jednom živi i tako se i ponaša.

- Uživajte, ja jesam i opet ću - napisala je Nikolina u opisu videa sa krstarenja Španijom, a samo dan posle ponovo se oglasila sa broda, ali iz Srbije:

- S broda na brod, ovo je na Vrbasu, koliko ljepote u nekoliko slika - objavila je Pišekova i time svima stavila do znanja kolikou živa punim plućima, a svekra više i ne pominje, a možda su fotke jedan vid provokacije prema svekru, s kojim je duže vreme na ratnoj nozi.

Inače, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, već neko vreme ne prestaje da progoni Nikolinu, koju je ubrzo nakon smrti sina zasuo tužbama.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

Nikolina Pišek u donjem vešu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track