TRAGIČNA ŽIVOTNA PRIČA NAŠE PEVAČICE LEDI KRV U ŽILAMA! Brat joj poginuo u SAOBRAĆAJCI, a majka umrla od TUGE: Jezivi detalji
Foto: Printscreen YT

tragedije joj promenile život iz korena

TRAGIČNA ŽIVOTNA PRIČA NAŠE PEVAČICE LEDI KRV U ŽILAMA! Brat joj poginuo u SAOBRAĆAJCI, a majka umrla od TUGE: Jezivi detalji

Stars -

Talentovanu pevačicu Kristinu Voicu šira publika je upoznala pre nekoliko godina u emisiji „Nikad nije kasno“.

Mnogi nisu znali da se iza njenog osmeha kriju velike porodične tragedije koje su pevačici promenile život iz korena.

Kristinin stariji brat je izgubio život u saobraćajnoj nesreći, a nakon ove tragedije usledila je još jedna koja je porodicu dotukla.

Kristina Voicu
foto: Printscreen YT

Saznali su da mlađi brat boluje od teške bolesti, a nakon samo sedam meseci borbe izgubio je životnu bitku.

- Ova tragedija u stvari traje jako dugo. Bila sam mlada kada sam izgubila braću, sada sam izgubila i majku, ali shvatila sam da čovek mora da bude srećan jer tuga ubija, uništava život i radost - rekla je ona.

Njena porodica je teško podnela gubitke i najteže životne udarce, a Kristina je jednom prilikom u razgovoru za medije rekla da je njena majka preminula od velike tuge sa kojom nije mogla da se nosi.

Kristina Voicu
foto: Printscreen YT

- Ona je bila veoma bolesna žena, hoću da kažem svim ljudima da tuga ubija. Moja majka je izgubila dva sina. Jedan je poginuo spletom nesrećnih okolnosti, a drugi se sa četrnaest godina razboleo i preminuo od raka. Ljudi treba da znaju da kada čovek tuguje, onda se telo razboli. Moja majka nas je napustila prerano - rekla je Voiku nedavno za medije.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:25

SMEH, ZABAVA I ŠOK MOMENTI U EMISIJI dIVAN SHOW! Zvezde granda otkrile pravu istinu o odnosima među takmičarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track