ONI SU DOŽIVELI NAJVEĆI FIJASKO NA ESTRADI! Ona ostala BEZ DEČKA, on se vukao po hotelima, a ovaj pevač je skroz BANKROTIRAO!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

lista "najgorih"

ONI SU DOŽIVELI NAJVEĆI FIJASKO NA ESTRADI! Ona ostala BEZ DEČKA, on se vukao po hotelima, a ovaj pevač je skroz BANKROTIRAO!

Stars -

Svi žele da budu deo estrade. Misle da ih "tamo" očekuju novac, slava i uspešan život, a da nije sve baš tako, najbolji pokazatelj su ljudi koji su se našli na listi u nastavku teksta.

Mnogi su ostali bez novca preko noći, neki su zbog afera gubili porodicu, a dešavalo se da zbog skandala ostaju i bez ljubavnih partnera.

Pevačica Milena Ćeranić imala je hit pre trinaest godina, kada je izašla numera "Dvadesete gazim", a nakon istog usledio je niz problema u njenom životu. Manje zapažene numere, buran raskid sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali i finansijski problemi, samo su neke od stvari koje su je zadesile. Kada je izbačena iz Granda, bankrotirala je.

Milena Ćeranić
foto: Andreja Damnjanović

Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako je imati pa nemati. Potpuno je navodno bankrotirao kada se rastao od svoje supruge Vesne s kojom se kasnije pomirio. Tada je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan.

Milan Topalović, Topalko
foto: Printskrin Prva

Pevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera, Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se u Srbiju. Pevač je pre nekoliko godina, nakon hita "Pola vino, pola voda" otišao u Ameriku, gde je započeo vlastiti biznis i krenuo sa menadžerskim i špediterskim poslovima. Ali, prema izvorima, Bane se zuvalio u ogromne dugove i morao je da proda sve što je stekao.

Bane Bojanić, ćerka, punoletstvo
foto: Ata Images/Amir Hamžagić

Dok njegova bivša žena Anabela Atijas živi na visokoj nozi, Gagi je bio u velikoj finansijskoj krizi, pa je čak prodavao stvari iz kuće.

"U krizi sam. Pozajmio sam 15.000 evra da uradim album i svestan sam da je svaki početak težak", rekao je jednom prilikom Gagi.

Anabela Atijas
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track