UŽIVAJU ZA SVE PARE Teo popio kafu sa Jelisavetom, pa odmarao s NJIM! Košarkaš i fudbaler uhvaćeni dok se izležavaju na ležaljkama
Foto: Nenad Kostić

paparaco kurir

UŽIVAJU ZA SVE PARE Teo popio kafu sa Jelisavetom, pa odmarao s NJIM! Košarkaš i fudbaler uhvaćeni dok se izležavaju na ležaljkama

Stars -

Jelisaveta i Miloš Teodosić su jedan od bračnih parova koji je izazvao najviše pažnje ovog leta svojim boravkom u Crnoj Gori.

Paparaci su ih pratili u stopu, pa tako i naša morska patrola, koja je prva ekskluzivno i objavila njihove zajedničke fotke sa plaže, na kojima se moglo videti kako seksi glumica zaista izgleda u minijaturnom kupaćem kostimu.

Marko Pantelić, Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Nenad Kostić

Osim toga, prvi smo otkrili i da košarkaš i glumica planiraju i da se skuće u luksuznom rizortu u Kumboru u blizini Herceg Novog, za koji su spremni da iskeširaju čak milion i po evra.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Svakodnevno razgledaju kompleks i sve njegove detalje kako bi bili sigurni da su doneli pravu odluku, a naš paparaco ih je ovog puta uslikao kad su posle razgovora sa jednim od agenata za nekretnine seli u kafić u okviru kompleksa. Uz kafu su razgledali na telefonu aktuelne ponude, a zatim i fotografije koje su napravili prilikom obilaska.

Nakon što su završili sa pričom i kaficom, Miloš je krenuo ka plaži, gde je opet zauzeo ležaljku od 100 evra, dok se Jelisaveta odlučila za odmor u apartmanu. Ipak, košarkaš nije dugo samovao, pa mu se uskoro pridružila još jedna poznata faca - bivši fudbaler i srpski reprezentativac Marko Pantelić. Tu su proveli neko vreme, a onda su obojica otišla na popodnevnu dremku.

Kurir.rs/ A. P.

Bonus video:

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track