NATAŠA MAZA ODRŽAVA POMEN SUPRUGU KOJI SE UBIO! Bol će biti večna, još ne može da se pomiri sa gubitkom!
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

NATAŠA MAZA ODRŽAVA POMEN SUPRUGU KOJI SE UBIO! Bol će biti večna, još ne može da se pomiri sa gubitkom!

Stars -

Esad Maksimović, pokojni suprug naše pevačice i bivše rijaliti učesnice Nataše Maze, izvršio je 2. jula. Kako je pevačica saopštila na društvenoj mreži Instagram, četrdesetodnevni pomen biće održan u petak, 11. avgusta, na Novom bežanijskom groblju.

Podsetimo, pevačica se nakon samoubistva supruga oglasila i ispričala koliko joj je teško.

Pomen Esada Maksimovića
Pomen Esada Maksimovićafoto: Printscreen Facebook

- Slomljena sam od bola! Zavijena u crno svaki dan sam kod njega na bežanijskom groblju. Ništa nije slutilo na tragediju, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ga više nema... Čuli smo se u 18 časova, rekao je da će se javiti pre nego što legne. U 18:10 je skočio kroz prozor. Znam da me čeka i to mi je jedina uteha - navela je Nataša tada, te dodaje da je imala idiličan brak sa svojim partnerom:

- Naš odnos je bio savršen, bili smo 12 godina u braku, uskoro bi nam bila 13. godišnjica. Imali smo mnoge planove, a nismo uspeli da ih ostvarimo. Sećam se poslednjih reči koje mi je rekao, nikad ih neću zaboraviti... Rekao je: "LJubavi, volim te puno, pa i više od toga..." I prekinuo vezu. Tad sam poslednji put čula glas svog supruga - zaključila je pevačica kroz suze.

Pomen Esada Maksimovića
Pomen Esada Maksimovićafoto: Filip Plavčić

Kurir / Alo

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track