"JA SAM NA DEDU KAD JE REČ O ALKOHOLU" Milica Pavlović: Kad mi otac uzme jednu rakiju tri dana priča o tome, ali MAĆEHA I JA...
Foto: Petar Aleksić

kurir tv

"JA SAM NA DEDU KAD JE REČ O ALKOHOLU" Milica Pavlović: Kad mi otac uzme jednu rakiju tri dana priča o tome, ali MAĆEHA I JA...

Stars -

Milica Pavlović u ponoć je dočekala svoj 32. rođendan u krugu najbližih prijateja, rođaka i saradnika u jednom restoranu u Beogradu.

Slavlje je bilo glamurozno, sve zvanice su bile odevene u belo, a žurka je nosila naziv simbolično LEO party, budući da je pevačica lav u horoskopu.

Poslušajte šta nam je slavljenica otkrila u rođendanskom intervjuu i pogledajte kako se sinoć Milica Pavlović provodila sa gostima.

- Iskreno, poželela sam da su svi oko mene živi i zdravi, počev od moje porodice i prijatelja. Bez toga ništa ne može da se planira ni da se uživa. A zatim i da 23. decembra sve prođe kako smo moj tim i ja zamislili u Areni - kaže Milica.

Milica Pavlović, Rođendan
foto: Petar Aleksić

Njena koleginica Aleksandra Prijović zakazala je čak dva koncerta na istom mestu.

- To su velike stvari i čestitam joj. Drago mi je što u muzičkoj industriji publika nema potrebe da brone, tu smo mi mlađe nade koji smo sposobni da pravimo solističke koncerte i drago mi je zbog toga - ne skriva Milica.

Kaže i da je pre mnogih uspela da čuje pesme s novog albuma Jelene Karleuše.

- Jelena je ovog puta odabrala da bude jako tajnovita, čula sam jako malo, ali ono što ćete čuti 13. avgusta je apsolutno ludilo mozga. Jako sam ponosna što imamo jednu Jelenu Karlerušu.

04:04

JA SAM NA DEDU KAD JE ALKOHOL U PITANJU Milica Pavlović: Kad mi otac uzme jednu rakiju tri dana priča o tome, ali MAĆEHA I JA...

Upitana je i da li joj otac brani da pije alkohol.

- Ne brani mi, navikao je da kao deda nekad što je voleo da pije, tako i ja. Niko u porodici ne voli mnogo da pije, kad mi otac popije jednu rakiju on tri dana priča o tome. Maćeha i ja volimo - priznaje Milica.

Odgovorila je i na prozivke Sare Jo da je ne poznaje i da ne vole kolege koje glume žrtvu.

- Ja i ona se itekako poznajemo, pre par godina smo na aerodromu u Beogradu popile lepu kaficu, bio je i njen otac s njom. Popričale smo i o muzici i o svemu aktuelnom. S moje strane, nemam konflikt s njom, to je samo medijski ineteresantno.

Dotakla se i vesti da je odbila da peva u jednom lokalu u Ulcinju jer nije bilo dovoljno publike.

- Vrlo dobro me poznajete i kad bi vas to neko pitao, znate i da bih pevala za jendog čoveka. Nekad ljudi moraju da budu svesni da se još neke stvari dešavaju iza kulisa - priznaje Milica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja