OVA FOTKA SE VIĐA SAMO JEDNOM U ŽIVOTU! Matora pokazala ogromne GRUDI, svukla se i ušla u vodu, a onda je nastala POZA DANA
Matora, Foto: ana Paunković

hit

OVA FOTKA SE VIĐA SAMO JEDNOM U ŽIVOTU! Matora pokazala ogromne GRUDI, svukla se i ušla u vodu, a onda je nastala POZA DANA

Stars -

Učesnice "Zadruge 6" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora prošlog meseca su u Crnoj Gori stale na "ludi kamen", a pre nekoliko dana su otputovale na Zanzibar na medeni mesec.

Jovanu retko viđamo u kupaćim kostimima, a sada je napravila presedan i na svom Instagram profilu pokazala je kako izgleda kada se skine.

Naime, Matora je na sebi imala šorts i gornji deo kupaćeg, a njene grudi su umalo ispale.

Matora i Anita, podsetimo, već nekoliko dana uživaju u čarima Zanzibara, sada su otišle na plivanje sa kornjačama i sve objavile na mrežama.

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji, njih dve planiraju da zajedno uđu u rijaliti program "Zadruga 7 Elita".

- Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti rijaliti ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna! - otkrio je nedavno izvor.

Kurir / Informer

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja