JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača (VIDEO)
Foto: Kurir TV

kurir tv

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača (VIDEO)

Stars -

Na drugoj predsaborskoj večeri 62. dragačevskog Sabor trubača u Guči koncert je održala Aleksandra Prijović.

Više hiljada posetilaca uživalo je u njenim pesmama i fantastičnoj atmosferi. Naša ekipa bila je na licu mesta i porazgovarala s pevačicom.

- Kad sam bila mala oduvek mi je bio san da dođem u Guču. Bolje nije moglo, prvi put i pevam. Koliko sam čula, jako je veselo, pozitivna je energija - kaže Aleksandra.

Za nepuna dva meseca očekuje je i verovatno najveći koncert u dosadašnjoj karijeri.

01:51

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

- Iskreno, sve se namestilo, ide kako treba. Samo da se zahvalim bogu da se ovako nastavi. Letnja turneja odlično prolazi, za mesec i po dana je prvi koncert u Beogradu i pripremam se - otkrila je Prijovićeva.

A koliko joj obaveze i karijera otežavaju da se posveti i drugim životnim obavezama?

- Za dve godine sam snimila dva albuma, bila sam mnogo odsutna od kuće i jako mi je to teško palo. Sad sam uspela da odem 20 dana na more sa sinom, koji je i bio na nekoliko mojih nastupa. I sad ću u septembru uglavnom biti kod kuće - otkrila je Aleksandra Prijović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:38

BOLJE MI JE KOD KINEZA NEGO U DIORU Aleksandra Prijović otkrila detalje koje nismo znali, pa spomenula koleginice: Ima ih...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja