DARA BUBAMARA PEVALA U MESTU PORED GRADAČCA NA DAN KRVAVOG PIRAČ: Pred polupraznim lokalom održala nastup, meštani progovorili
Foto: Privatna Arhiva

skandal

DARA BUBAMARA PEVALA U MESTU PORED GRADAČCA NA DAN KRVAVOG PIRAČ: Pred polupraznim lokalom održala nastup, meštani progovorili

Stars -

Prethodnog dana, nakon vesti da je Nermin Sujelmanović ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala, zanemeo je Balkan.

Nermin Sulejmanović
foto: Screenshot Youtube, Facebook

Sulejmanović je snimao svoju nevenčanu suprugu nakon što je pretučena, prilikom čega je uzeo pištolj i rekao "gledajte, kad imate posla sa ***** koja te prijavi policiji".

Dara Bubamara, Elma Sinanović, Sandra Rešić, Lepa Brena, Lea Kiš
foto: Printscreen/Instagram

Nedaleko od mesta gde se održao krvavi pir, u mestu Modriča, na dan ubistva 11.08. u jednom klubu zakazan nastup imala je Dara Bubamara.

Na neprijatno iznenađenje mnogih, kako tvrde meštani, Dara se navodno pojavila i održala dogovoreni nastup pred jako malim brojem ljudi.

Ljudi koji pišu i komentarišu ovu temu podeljenih su mišljenja. Dok jedni govore da je pevačica samo pravi profesionalac koji nije mogao da otkaže nastup u poslednjem trenutku, drugi su šokirani potezom estradne zvezde.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Dara Bubamara napravila haos na nastupu u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track