"VI ZA MENE NISTE BROJ" Rasta nakon nastupa raznežio svoje fanove, oduševio javnost ali i potkačio Milicu Pavlović?! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

opasan

"VI ZA MENE NISTE BROJ" Rasta nakon nastupa raznežio svoje fanove, oduševio javnost ali i potkačio Milicu Pavlović?! (FOTO)

Stars -

Stefan Đurić Rasta nakon bajkovite proslave rođendana svoje mezimice, uputio se u Crnu Goru kako bi se družio sa publikom i odradio sve zakazane nastupe.

Stefan Đurić Rasta
foto: M.M./ATAImages

Za skoro svaki nastup poznatog repera se uglavnom traži karta više, ali i kada to nije slučaj, Rasta se ponaša sasvim zrelo i normalno što je i dokazao objavom na Instagramu.

Naime, na nastupu u Ulcinju klub nije bio pun kao što je običaj kada se on pojavljuje na sceni, te se Đurić oglasio na društvenoj mreži i oduševio svoje fanove.

Stefan Đurić Rasta
foto: Printskrin/Instagram

- Hvala svakoj duši koja je sinoć bila na nastupu, vi za mene niste broj. Odavno sam pokazao ko sam da bi me kao neke bilo sramota da zbog manjeg broja fanova izađem da pevam. A pojedine kolege neka prestanu patološki da lažu - napisao je Rasta.

Milica Pavlović
foto: Kurir TV

Nakon ove objave mnogi misle i slute da je indirektno isprozivao Milicu Pavlović jer je ona otkazala nastup zbog malog broja ljudi, što je nešto kasnije demantovala.

Kurir.rs

Bonus video:

01:33:19

KONTRA SHOW EP5 Gost: Stefan Đurić Rasta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track