NJIMA NIJE POTREBAN DOKTOR, ONE SU VLASNICE PRIRODNIH OBLINA! Muškarcima mame uzdahe, a njoj niko nije verovao da NEMA SILIKONE!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Ana Paunković, Sonja Spasić

MAJKA PRIRODA

NJIMA NIJE POTREBAN DOKTOR, ONE SU VLASNICE PRIRODNIH OBLINA! Muškarcima mame uzdahe, a njoj niko nije verovao da NEMA SILIKONE!

Stars -

Estetsku hirurgiju popularizovale su javne ličnosti koje su zarad savršenog izgleda na sceni bile spremne da idu pod nož, a danas je ova grana medicine postala rasprostranjena i u svakodnevnom životu.

Zahvat kome se podvrgao najveći broj dama sa javne scene jeste uvećanje grudi, dok je manji broj onih koje je prirodna nagradila i koje su čak razmišljale o njihovom smanjivanju.

Jana Todorović definitivno zauzima mesto broj jedan kad je reč o veličini prirodnih grudi. Pevačica je otkrila da zbog toga povremeno ima i zdravstvene probleme, zbog čega je poželela da ih smanji, međutim njen suprug je razuverio, pa se pevačica predomislila i još uvek šeta svoj dekolte na kome joj mnoge koleginice zavide.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Svoju obdarenost u gornjen delu tela, ponosno ističe Viki Miljković koju često možemo videti u stajlinzima koji najglašavaju njeno bujno poprsje. Iako se dosta polemisalo oko toga da li ih je uvećavala, ona je nedavno javno istakla kako nikada ništa nije radila sa svojim grudima.

Viki Miljković
foto: Ana Denda

Iako svoje grudi ne ističe u prvi plan, Bilja Jevtić je u mladosti i tek kako umela da pokazuje svoje obline. Zbog fotografija njenih obnaženih prirodnih grudi muškarcima je zastajao dah, a nakon udaje i porođaja smatrala je da isticanju njenih atributa više nije mesto u javnosti.

Biljana Jevtić
foto: Dragan Kadić

Ako iko voli da se pohvali svojom genetikom, to je Seka Aleksić koja je svojevremeno morala da demantuje da je stavljala silikone. Iako se nikada nije žalila na njihovu veličinu jednom prilikom je priznala da joj to ne pada baš lako.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Goca Tržan voli da ističe svoje poprsje, ali je nedavno na Tviteru priznala da joj nije lako što je prirodno obdarena, pa je čak otišla u krajnost i rekla kako zavidi devojkama sa malim grudima.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

Kada vidite Sašku Karan, prva asocijacija je dobra petica, pa su svi pomislili da je pevačica i sama aludirala na svoje poprsje kada je svojevremeno objavila pesmu „Odličan, pet“. No, šta god da obuče, Karanova ne može da sakrije obdarenost koju joj je priroda dala, a verovatno da to ni sama ne želi, pa često ističe dekolte.

Saška Karan
foto: Kurir

Zorana Pavić s vremena na vreme na svom Instagram profilu počasti fanove i istakne svoje prirodno bogatstvo. Pevačica sa možda i najvećim grudima u pop muzici nikad nije imala problem da otvoreno priča o tome. Naprotiv, zahvalna je zbog toga što ju je priroda obdarila.

Zorana Pavić, Natalija Simović, Cakana
foto: Kurir tv

Rada Manojlović takođe je rekonstrusala samo zube i nos, dok je u prvi plan oduvek isticala svoje duge noge zbog čega nije želela da uveća grudi i skrene pažnju sa prirodnih atributa na kojima se zahvalna.

Rada Manojlović
foto: Kurir tv

Među mlađim generacijama pevačica teško je naći one s prirodnim grudima mada ima svetlih primera poput Milice Todorović koja se često šali da je kada su grudi u pitanju povukla na tatu.

Milica Todorović
foto: Ata images

Još jedna „Zvezda Granda“ koja je ostala dosledna sebi je Milica Pavlović koja tvrdi da joj za bolji posao i slavu ne trebaju veće grudi.

Milica Pavlović
foto: Kurir TV

Nikolina Kovač važi za pevačicu čije se grudi često komentarišu kao idelane. Iako nikada ne igra na kartu prevelike provokacije, Nikolina tačno zna kako da ih istakne, a da to en bude vulgarno što je publika primetila i pohvalila.

Nikolina Kovač
foto: Printskrin/Instagram

Sa druge strane, podugačak je spisak pevačice koje su čak nekoliko puta uvećavale grudi kako bi pronašle, za njih idalnu veličinu, a mnoge se nisu štedele pa su ugrađivale silikone za sve pare.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

05:21

SVAKI DAN SAM U DRUGOM GRADU, U KUĆI JE HAOS! Seka Aleksić otkriva kako na njen posao reaguju sinovi JEDNO NE MOGU DA RAZUMEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track