POLITIČKI ANALITIČAR I EKONOMISTA JE 4. UČESNIK ELITE! Produkcija Pinka zvanično potvdrila ko je novi takmičar nove sezone Zadruge
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

POLITIČKI ANALITIČAR I EKONOMISTA JE 4. UČESNIK ELITE! Produkcija Pinka zvanično potvdrila ko je novi takmičar nove sezone Zadruge

Stars -

Produkcija Pinka otkrila je i četvrto ''Elitno'' ime koje će biti pravo osveženje za sve gledaoce.

Pink
foto: J. Simonovic / Pink Media Group

Do sada produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji. Pink, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate.

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili svoje učešće, Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i čuveni politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski.

Slobodan Josipović
foto: Printskrin/Instagram

Slobodan je pre mesec dana zvanični potpisao ugovor za učešće u projektu televizije Pink, a ovo je samo još jedan od pokazatelja da će šou biti potpuno drugačiji, gde će se naći i mnogobrojni fakultetski obrazovani takmičari.

Uz Slobodana koji ima visoko obrazovanje i već pomenuti novinar Marko Đedović nosi zvanje magistra socijalnog rada i socijalne politike.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track