SLOBA ZGROŽEN RADOM SVOJIH KOLEGA! Oglasio se i brutalno ih ISPROZIVAO, pozvao se na BOGA?
Foto: Kurir tv

SLOBA ZGROŽEN RADOM SVOJIH KOLEGA! Oglasio se i brutalno ih ISPROZIVAO, pozvao se na BOGA?

Stars -

Sloba Radanović, važi za pevača koji je svojim glasom, pesmamma i jednostavnošću osvojio srca publike. Pevač često na društvenim mrežama komentariše sva aktuelna dešavanja, a sada se oglasio na svom Instagram profilu i prokomentarisao rad svojih kolega.

Radanović je prvo prokomentarisao zanimljivu činjenicu da je satana bio prvi muzičar, nakon što je postao pali anđeo. Međutim, Slobu su izgleda šokirali neki novi projekti njegovih kolega pa je zamolio roditelje da paze šta njihova deca gledaju i slušaju:

Sloba Radanović
foto: Printscreen

- Neke priče kažu da je satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude, što ima smisla. - napisao je pevač pa nastavio:

- Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu, zaista ne želim nikog da osuđujem, ili da omaložavam bilo čiji rad i trud.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi ili vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavole i demone. Ne dozvolimo to! - napisao je Radanović.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

05:22

BRZE VESTI 13.08.2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track