OVO JE JELA BOJANA STAMENOV I ZA PRVA 4 MESECA SKINULA JE 30 KG: Imala je 3 obroka dnevno i nikad nije bila GLADNA
Foto: ATA images, Printscreen/Instagram

OVO JE JELA BOJANA STAMENOV I ZA PRVA 4 MESECA SKINULA JE 30 KG: Imala je 3 obroka dnevno i nikad nije bila GLADNA

Stars -

Pevačica Bojana Stamenov uspela je da smrša tačno 71 kilogram ali, kako je istakla, to nije bilo ni malo lako.

Htela je da ode na smanjenje želuca, ali se predomislila, i odlučila se da promeni način ishrane, ali i način života. Samo u prva četiri meseca posle toga smršala je neverovatnih 30 kilograma.

Bojana Stamenov
foto: Damir Dervišagić

- Plan ishrane je bio sličan nutricionističkom režimu. Imala sam tri obroka dnevno, smela sam voće i obrok svaki mi je bio zasitan. Nikad nisam bila gladna. Pa za doručak sam jela tri pržena jaja, paradajz, krastavac, salatu i voćku, ali samo u početku dok sam bila na svedenijoj ishrani. Za ručak pojedem 250 grama pečenog pilećeg mesa i salata i isto voćka. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili integralni rižoto sa pečurkama ili salatu neku ili ribu - zaključila je ona.

Bojana je takođe priznaje da joj je u početku bilo neprijatno da ide na treninge jer se stidela svog spošanjeg izgleda.

Bojana Stamenov
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bilo mi je jako neprijatno. Početak mi je bio traumatičan. Sada iz ovog ugla shvatam da nije trebalo da mi bude neprijatmo. Krenuli smo sa 185 kilograma, a ja sam pre toga skinula već dosta kao pripremu za operaciju. Rekla sam mu da moram da skinem kilograme još da me ne bi odbili za operaciju. Za razliku od ishrana koje sam imala ranije od nutricioniste, dozvoljeno mi je bilo da jedem pasulj, sočiva, grašak, smela sam voće što je meni mnogo značilo. Skinula sam 70 kilograma za godinu dana. Postala sam drugačija po ponašanju, energiji, raspoloženju. Nakon četiri i po meseca treninga ja sam skinula 35 kilograma. I tada sam počela da se dvoumim da li želim da idem na operaciju. Osećala sam da ne treba da se operišem.

kurir.rs/TV Ordinacija/RTS

Bonus video:

00:52

LUKA BLEK USPEŠNO OBAVLJA ZADATAK Bojana Stamenov: I da ne uđemo u finale, pokazali smo da Srbija ide u korak s vremenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track