PORODILA SE ZVEZDA GRANDA: Na svet donela sina, stigao pre vremena, a ime koje su mu dali ima MOĆNO značenje
Foto: Printscreen

PORODILA SE ZVEZDA GRANDA: Na svet donela sina, stigao pre vremena, a ime koje su mu dali ima MOĆNO značenje

Stars -

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Milica Atanacković izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku Aleksi, a ubrzo nakon toga par je obradovala vest da postaju roditelji.

I danas je za Milicu i Aleksu osvanuo najlepši dan budući da se pevačica porodila.

Iako je naslednik malo poranio i na svet došao i pre zakazanog termina za porođaj, sve je prošlo u najboljem redu, a Milica je srećne vesti podelila i na društvenim mrežama.

Milica Atanacković
foto: Printscreen/Instagram

- Cuca naš mali. Dobrodošao na ovaj svet. Čuvaćemo te od svakog zla i voleti najjače do neba. Ti si naš mali lavić koji je sam odlučio kada će doći. Sine naš, lepi naš - napisala je ponosna mama.

Srećni roditelji odlučili su da sinu daju ime Andrej, što u prevodu znači onaj koji je hrabar i sposoban, dok prema pojedinim tumačenjima se prevodi i kao „ratnik“ i „onaj koji je smeo“.

nače, Milica je tokom trudnoće izuzetno uživala, a kako je i sama za Grand jednom prilikom priznala, od momenta kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, osećala je da će biti dečak.

Milica Atanacković
foto: Printscreen/Instagram

-Super, dobro sam. Srećom nisam imala mučnine na početku, skoro nikakve fizičke simptome, tako da nisam tipična trudnica- rekla je za Grand.žžPodsetimo, Milica i Aleksa su se u julu prošle godine zavetovali na večnu ljubav.

Moderno svadbeno veselje upriličili su u jednom restoranu na Adi Ciganliji, na kojoj su okupili brojne pripadnike estrade i njene nekadašnje kolege iz takmičenja.

kurir.rs/grandonline

Bonus video:

00:25

SMEH, ZABAVA I ŠOK MOMENTI U EMISIJI dIVAN SHOW! Zvezde granda otkrile pravu istinu o odnosima među takmičarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja