NERVOZAN I SMOREN: Sloba Radanović sam u noćnom provodu na nastupu omiljene koleginice! Evo šta je oraspoložilo pevača
Foto: Kurir

paparaco

NERVOZAN I SMOREN: Sloba Radanović sam u noćnom provodu na nastupu omiljene koleginice! Evo šta je oraspoložilo pevača

Stars -

Sloba Radanović našao je vremena da izađe malo i za svoju dušu i uživa u nastupu jedne od svojih omiljenih koleginica, pored brojnih nastupa koje ima na Crnogorskom primorju ovog leta.

Naš paparaco uslikao je Slobu samog u jednom klubu u Budvi, dok od njegove supruge Jelene nije bilo ni traga ni glasa. Pevač je bio u crnom od glave do pete, a kako smo uspeli da primetimo, nije bio najbolje raspoložen, što i ne čudi jer su ga baš tog dana šokirali novi projekti nekih starijih kolega.

Sloba Radanović
foto: Kurir

Najpre je na svom Instagramu napisao da je Satana bio prvi muzičar nakon što je postao pali anđeo, a zatim je zamolio roditelje da paze šta njihova deca gledaju i slušaju od muzike i da nikako ne dozvole da se u muzici normalizuju đavo i demoni.

1 / 5 Foto: Kurir

Sloba je sve vreme stajao pored bine. Razmenio je nekoliko reči s prijateljem, a zatim je malo pevušio, pa na kraju uzeo i mobilni telefon kako bi verovatno svojoj izabranici Jeleni podneo izveštaj gde je i šta radi u sitne noćne sate. Pred kraj večeri pevač se malo i opustio, pa se i nasmejao, a prišlo mu je i nekoliko fanova za fotografisanje, što mu je posebno bilo drago.

Naslovna stars dodatak
foto: Naslovna

Kurir.rs/ A. Panić

Bonus video:

00:19

Mesto gde je bila kafana u kojoj je prvi put nastupala Ceca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track