ANA SEVIĆ SNIMILA INTIMNI DEO U GROPLANU! Pokazala kako se uživa na letovanju od 50.000 €!
Foto: Printscreen

ANA SEVIĆ SNIMILA INTIMNI DEO U GROPLANU! Pokazala kako se uživa na letovanju od 50.000 €!

Stars -

Pevačica Ana Sević već skoro mesec dana sa suprugom i decom odmara u jednom od najluksuznijih rizorta na Jadranu, za koji su iskeširala neverovatnih 50.000 evra.

Ona je sada pokazala kako se baškari na plaži luksuznog hotela u kojem je odsela i za noć platila neverovatnu cifru od minimum 1.560 evra.

Dok se izležavala na ležaljci i sunčala već preplanulo telo, bivša pevačica je usnimila jednu butinu i deo donjeg bikinija iz nikad veće blizine i pokazala da je i posle tri porođaja ozbiljna mačka.

Ana Sević
foto: Printscreen

Kada je zatim preusmerila i na deo plaže na kojoj se baškario i Novak Đoković i pokazala kako se uživa kad iskeširaš 50.000 evra.

Peščana plaža na samom severu crnogorskog primorja je strani pojam, ali ne i za Anu. Plažni bar i udobne ležaljke, ali i intima je ono što joj verovatno u luksuznom rizortu nude za neverovatnu cifru koju je platila. Detalje pogledajte u videu na početku teksta. Podsetimo, kako smo uspeli da saznamo, Ana i Daniel u Portonovom ostaju čak mesec dana, a kada se to "pretoči" u cifru dolazi se do sumanutog iznosa!

Naime, cene noćenja u luksuznom hotelu u kojem su oni odseli trenutno su minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena koja se može videti ona koja se odnosi na noćenje 29. jula i iznosi neverovatnih 9.610 evra.

Ana Sević
foto: Printskrin/Instagram

Ako se uzme najniža cena od 1.560 evra i pomnoži se sa 30 noćenja, koliko oni ostaju, dolazi se do iznosa od 46.800 evra i to je reč je o ceni bez dodatnih troškova, a pod uslovom da su oni za tih mesec dana minimalni, Anu i Daniela ovo letovanje ne može "izaći" manje od 50.000 evra.

00:15

Ana Sević opušta se za sve pare u luks rizortu

Ukoliko praktikuju odlaske u obližnje restorane, te pića na plaži koja su daleko skuplja nego u većini lokala po Crnoj Gori, što vidimo putem društvenih mreža da rade, letovanje ih može izaći i do 70.000 evra.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

02:19

ANA SEVIĆ OTKRIVA ZAŠTO NIJE BILA NA PROMOCIJI ALBUMA BIVŠEG SUPRUGA: Nadam se da će mu album dobro proći! Progovorila i o deci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track