TUKAO GA KO BOKSERSKU VREĆU Uhapšeni nasilnik koji je krvnički prebio mladića na Vračaru PASTORAK Didi Janković?!
Foto: Printscreen/Instagram

TUKAO GA KO BOKSERSKU VREĆU Uhapšeni nasilnik koji je krvnički prebio mladića na Vračaru PASTORAK Didi Janković?!

Stars -

Nasilnik koji je pre tri meseca brutalno pretukao muškarca u Maksima Gorkog na Vračaru u Beogradu, kako nezvanično prenose mediji, sin je muža pevačice Didi Janković - Stefan Rokvić (31)!

Podsetimo, navodno muškarac je parkirao automobil ispred trafike, te izašao iz vozila i prišao muškarcu koji je tu stajao. Nakon toga, muškarac mu se glavom primakao, nakon čega je usledio jedan udarac u glavu.

Potom, usledio je i drugi, pa treći, četvrti, peti, šesti udarac, a onda je navodno Stefan Rokvić podigao nogu i šutnuo žrtvu u glavu. Tu se nije zaustavio, pa je nastavio nesrećnog muškarca da pesniči u glavu. Udario ga je još šest puta kada je muškarac pao sa nogu na frižider sa sladoledima.

Didi Janković
foto: Kurir

Tada mu je navodno Rokvić prišao, zadao mu još dva udarca, a žrtva je nepomično ležala na zemlji. Sve to, kako se vidi na snimku, gledao je muškarac sa strane koji je stajao na samo nekoliko metara. Nasilnik se potom okrenuo ka njemu, mašiću rukama je razgovarao sa njim, te se ponovo okrenuo prema žrtvi koja je nepomično ležala.

Nogom mu je stisnuo glavu, te se savio kako bi bolje video žrtvu, a potom se udaljio. Muškarac koji je očevidac je stao pored žrtve i rukama branio da nasilnik dođe do nje i ponovo zada nove udarce.

Nasilnik je ušao u automobil i otišao u nepoznatom pravcu. Nezvanično, Rokvić je uhapšen i istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:53

DIDI JANKOVIĆ OTKRILA: Svako veče sama kupam bebu, ne dojim je, a mleko kupujem u Beču!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track